Gość 01.01.2004 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 Wszystkiego najlepszego w tym roku, to jest pierwszy wpis w tym 2004 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.01.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 Szkoda, że tak anonimowo - teraz to każdy może powiedzieć, że to był on... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jestem drugi 01.01.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 wszystkiego najlepszegospełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.01.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 pierwszy stawia krzynkę piwa....(zarządzenie odgórne..)!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.01.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 Nie będe pierwszy ale szczerze życzę wszystkim forumowiczom dużo szczęścia, żelaznego zdrowia i wytrwałości w dążeniu do postawionych celów.Właśnie raczę się piwkiem (które gasi skutki całonocnych szaleństw) bo nie mogę spać po sylwestrowym balu. Taką mam przypadłość, że nie mogę spać gdy jestem mocno zmęczony (w przeciwieństwie do mojej szanownej małżonki). Brak snu powoduje, że dochodzenie do pełnej sprawności psychofizycznej trwa u mnie dwie doby.Może ktoś jeszcze nie może spać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts