perm 26.10.2009 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A jak po tym potencja ? w mojej miejscowości istniał zakład /istnieje/ zatrudniający spora liczbe spawaczy spawacze dostawali deputat - codziennie po 1 l mleka ... ci co smoktali nabiał - w tych sprawach sprawdzali sie byli jak ogiery ... Nie lubię mleka. Nie nadaję się na spawacza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 26.10.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Spawanie jak najbardziej, u mnie zaczęło się od konieczności obniżenia siatki (przeniesienie przelotek dla drutu naciągowego) no i ktoś to musiał zrobić. Po 1h smarkałem już całkiem nieźle. Wszystko się trzymało.Potem była prowizoryczna brama. Pan ślusarz powiedział - Panie zrób se Pan sam - bo u mnie zapłacisz kupę pieniędzy - pokazał gdzie pójść na złom, co kupić, jak złożyć i powiedział, że spawania się muszę nauczyć sam.3 razy poprawiałem ale jest dobrze i wisi 3 lata...Teraz pospawam sobie schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkdarch 26.10.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A ja pospawałem sobie wszystkie druty 12 -tki w zbrojeniu ław przy okazji spawania bednarek do uziomu więc twierdzę że warto. Na pewno jeszcze wiele innych prac się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 26.10.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Właśnie nie wiem. Będzie budowa, ponoć nie kończy się nigdy. Jestem Zoś-Samoś, lubię coś samemu sklecić. Nie wiem czy to spawanie się przyda - dlatego pytam. Wy pewnie już wiecie . Jestem na etapie wykończeń i nawet nie pomyślałem o spawarce... Spawane były stalowe profile na konstrukcję dachu, czy coś jeszcze - nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał2115 26.04.2021 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Warto warto, jeśli potrzebujesz szkoleń to polecam poszukać tutaj: Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts