aga_kraków 01.01.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 01/04" Półwsie w mieście"latem wybrałam się z dzieckiem na spacer wałami Rudawy.I właśnie ten domek przykuł moją uwagę.długo kręciłam sie tam, próbując zaglądać tędy i owędy(za co przepraszam właścicieli)Domek jest prosty, ale doskonała bryła, bardzo przemyślany detal.Gdyby był w katalogu nazwałabym go "perfekcyjny"Ze zdziwieniem dowiaduję się z artykułu,że jest nowy- myślalam,że to wyremontowany stary domek, z tych co "stoją tu od zawsze" wyrazy uznania dla architektów i Muratora, który jeszcze czasem propaguje taką architekturę nie bójmy sie budować prostych domów Pozdrawiam.Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.01.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Aga: wcale się nie bałem wybudować prosty dom...klasyczna stodoła, jeśli chcesz zapoznać się ze szczegółami to klinij sobie: http://www.dommaksia.prv.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.01.2004 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Cześć! My też się zdecydowaliśmy na prosty domek będzie niezła stodoła , nam się podoba. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 12.01.2004 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 cieszę się, że jest nas więcej maksiu - bardzo fajny dom-taki w sam raz- na pewno będzie ozdobą malowniczej okolicy, gdzie się budujeszi kapitalna strona-gratulacje pozdrawiam.Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.01.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Aga_krakow: 25 km od Szczecina.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 12.01.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 tez podobaja mi sie stodoly i taka mam, na kazdym spacerze lub biegow na nartach z Kasia, obserwujac nasz dom z okolicznych wzniesien jestesmy pod wrazeniem, a to dowod na to, ze mamy idealnie skrojona stodole na nasze potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts