misiaiviki 25.10.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Szukam pracownika budowlanego oraz pomocnika/ów, którzy wybudują mój wymarzony domek w okolicach Lubin-Rudna, woj. dolnośląskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 28.10.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 29.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 witam serdecznie, nie jestem bynajmniej murarzem , ale chcę zaoferować swoją pomoc przy projektowaniu wnętrz. Pozdrawiam, Joanna Filemonowicz [email protected] [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiciu88 29.12.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Szukam pracownika budowlanego oraz pomocnika/ów, którzy wybudują mój wymarzony domek w okolicach Lubin-Rudna, woj. dolnośląskie. witam, ja mieszkam koło Scinawy, chiałbym ogladnac dom w winogronach na zywo:) gdzie Pan go wybudował?? i czy była by możliowść ogladniecia domku?? pozdrawiam i czekam na odpowiedz [email protected] lub gg 9268551 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts