daggulka 27.12.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Mariankossy - to bylo najlepsze co przeczytalam na tym forum . ot, i się znalazły dwie pokrewne podobnie rozwinięte dusze .... jak widać swój do swego ciągnie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.12.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 - My razem pijemy , zwalajac wine na kobiety On twierdzi, ze pije bo go zona wkurza , ja - bo mi dostarcza komfortu picia I tak i tak - jest winna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.12.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Mariankossy - to bylo najlepsze co przeczytalam na tym forum . ot, i się znalazły dwie pokrewne podobnie rozwinięte dusze .... jak widać swój do swego ciągnie ..... to podobieństwo genów. nic nie poradzisz daggulka -Ty to masz świętą cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.12.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 - My razem pijemy , zwalajac wine na kobiety jak widać Wam to szkodzi .... radze przestać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.12.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 to podobieństwo genów. nic nie poradzisz daggulka -Ty to masz świętą cierpliwość no , ale kończy mi się .... można dziecku w pierwszej klasie tłumaczyć dwa , trzy może nawet cztery razy .... ale tutaj mamy chyba do czynienia z przedszkolem - wygląda na czterolatki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 27.12.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Zaraz się dołączę - jak ktoś ma rację - to ma ! i nie ważne ... układy i fakty typu to ten Lump , ten MARIAN Ważne ,że prawdę zapodali ... PS. Martini poproszę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 27.12.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Ciekawe czy odpowiadam też za koklusz i gradobicie! ADAM M. A o pijakach to nie dość, że swoje wiem tom się też tu naczytał.... Trochę teksty mętne, jak po kielichu, ale w każdym coś jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.12.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Ciekawe czy odpowiadam też za koklusz i gradobicie! ADAM M. no ja na Twoim miejscu to bałabym się zdać tu takie pytanie .... dodatkowo w ramach wsparcia wiedza ezoteryczna przylazła ....pewnie dorzuci jeszcze trzęsienie ziemi i elninjo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 27.12.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Juz wcześniej pytałam Daga z jakiegoż to powodu kojarzę Ci się z EZOTERYKĄ ? Chyba źle tarota sobie postawiłaś ... Realizm praktyczny stosuję - nic ponadtto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 27.12.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Oj , kobitki Jak żona meza ciągle dobrze " wychowuje" to małż zamiast z kolegami po pracy na wódke, woli "leciec" do żonki. Ale to trzeba w męzu umieć utrzymac instynkt " myśliwego" , to wy trzymacie "naciągnięta spreżyne" ale jak odpuścicie to "chłopiec " idzie pobawić się do kolegów ........i tak to się zaczyna. Potem juz jest z "górki" -do alkoholizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Trochę teksty mętne, jak po kielichu, ale w każdym coś jest... napij się adam - to Ci się całkiem wyklarują no chyba, że genów alkoholowych biedaku nie posiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Ciekawe czy odpowiadam też za koklusz i gradobicie! ADAM M. A o pijakach to nie dość, że swoje wiem tom się też tu naczytał.... Trochę teksty mętne, jak po kielichu, ale w każdym coś jest... Wszystkiemu winna jest kobieta .... co udowodnila niezbicie daggulka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.12.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Juz wcześniej pytałam Daga z jakiegoż to powodu kojarzę Ci się z EZOTERYKĄ ? hm..... wypowiedzi niejasne , dwuznaczne , wiele trzeba się domyślać , dodatkowo często nie na temat .... trzeba być conajmniej jasnowidzem żeby odgadnąć o co Ci chodzi... i zastanówmy się teraz - dlaczego Ty mi się z ezoteryką kojarzysz? .... hm.... doprawdy .... sama nie wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.12.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Trochę teksty mętne, jak po kielichu, ale w każdym coś jest... napij się adam - to Ci się całkiem wyklarują no chyba, że genów alkoholowych nie posiadasz Sam sobie winien . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 27.12.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 cytat z Zochna: napij się adam - to Ci się całkiem wyklarują no chyba, że genów alkoholowych nie posiadasz Zochna tak popiła ,że drogę zgubiła i mostek - a na końcu buty... Daga w takim kontekście to TY w tej ezoteryce robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.12.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Daga - w takim kontekście to TY w tej ezoteryce robisz ' moje wypowiedzi zawsze są jasne , konkretne , niedwuznaczne i na temat .... w przeciwieństwie do wypowiedzi Twoich , lumpa i mariankossy .... a to co zrobili z tego wątku - przechodzi ludzkie pojęcie .... pogratulować głupoty i braku poważnego podejścia do tematu .... finito.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 27.12.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Nooooo, ale żeby nie było kobitkom tak lekko z tym " wychowaniem" małża, ..... to małż powinien odczuć że jak on wraca z pracy do domu to żonka się cieszy że wrócił król LEW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.12.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Moze i krol, ale czy lew ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 27.12.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 No ,nie wiem czy w ogóle tu można mieć jakieś inne zdanie......... i tutaj wróciłabym do wątku Ewunimii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.12.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Daga - w takim kontekście to TY w tej ezoteryce robisz ' moje wypowiedzi zawsze są jasne , konkretne , niedwuznaczne i na temat .... w przeciwieństwie do wypowiedzi Twoich , lumpa i mariankossy .... a to co zrobili z tego wątku - przechodzi ludzkie pojęcie .... pogratulować głupoty i braku poważnego podejścia do tematu .... finito.... Glupota jest obarczac wina kobiety i pisac, ze w sytuacji choroby, uzaleznienia i nieszczescia , sa czemus winne . Nie sa n i c z e m u winne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts