slawkin 25.10.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Witam, Moja ekipa od zabudowy GK kończy powoli robotę i zaczynam przyglądać się końcowym efektom ich roboty.Jestem wycieńczony, bo to już druga ekipa, która u mnie robi. Pierwsza uciekła z budowy zostawiając wszystkie swoje narzędzia (tanie i dupiate) Druga ekipa, miała poprawić po pierwszej i doprowadzić do końca temat gipsowania połączeń i gruntowania pod malowanie. Mam pytanie do was czy połącenie skosu i sufitu macie PROSTE JAK OD LINIJKI, czy tworzy ono taką mniej lub bardziej pofalowaną linię? Proszę odpowiedzi i ewentualnie foty waszych połączeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 25.10.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Są specyjalne taśmy papierowe na łączenia z przyklejonymi paskami blachy, łączenia wychodzą prosciutkie.Taśmy wtapia się w skos tak aby załamanie miało linie prostą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 25.10.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 A jakos taka tasma się nazywa?Nigdy nie widziałem czegoś takiego... Wtapia się to w gips szpachlowy a na to gładź?Kurcze...A ja niby mam zrobione już "na gotowo" te moje nieszczęsne skosy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.10.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A jakos taka tasma się nazywa? Nigdy nie widziałem czegoś takiego... Wtapia się to w gips szpachlowy a na to gładź? Kurcze... A ja niby mam zrobione już "na gotowo" te moje nieszczęsne skosy... http://www.dapi.istore.pl/sklep,2845,,,01,,pl-pln,19007,0.html Mam te z wkładką aluminiową.Rzeczywiście taśma podkreśla dokładność tych skosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 26.10.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Juz napisałem do firmy wykonującej u mnie KG, o naprawę usterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 26.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Juz napisałem do firmy wykonującej u mnie KG, o naprawę usterek. jeśli to falują płyty na krawędzi to źle to widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts