FOMFNY 25.10.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Witam chce kupic szafe wnekowa do przedpokoju o wymiarach 259cm wysokosc, 240cm szerokosc, 58 cm glebokosc, byla by ona z trzech drzwi z zew, a w srodku polki wygladaly by mniej wiecej tak: http://i35.tinypic.com/zwhst5.jpg Cos takiego : http://foto.ojej.pl/ojej/5/2/9/7/39_Szafy_wnekowepawlacz1.jpg Zastanawiam sie czy robic lustro w srodku, przedpokoj jest dosyc waski, wedlug mnie ladniej wyglada bez lustra, ale moja mama chce je strasznie.. Do jakiej kwoty mozna przyjac ze cena nie bedzie zbyt wygorowana? Czym sie sugerowac zamawiajac taka szafe, czego unikac? Znacie jakas firme z okolic Tychow, Katowic, Oswiecimia, Pszczyny godna polecenia? Wszelkie propozycje prosze pisac pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOMFNY 26.10.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 hmm ktos pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOMFNY 27.10.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Co sadzicie o firmie Senator? jutro ma przyjsc gosciu na pomiar, wycene napisal "Koszt wnetrza to 1150 PLNJesli szafa mialaby miec boki dodatkowo 220 PLNJesli mialaby miec plecy z plyty HDF 3 mm (pilsniowa) dodatkowo 200 PLN, natomiast jesli plecy bylyby z plyty meblowej 10 mm dodatkowo 450 PLNNatomiast jesli chodzi o drzwi to mamy dwa wariantyI Wariant - wszystkie drzwi w z wypelnieniem z plytyII Wariant - boczne drzwi w plycie srodkowe lustro "srebrne". Ceny uzaleznione od ramek ( stalowe badz aluminiowe)I Wariantstal - 1600 PLNaluminium - 2050 PLN II Wariantstal - 1700 PLNaluminium - 2150 PLN" co o tym sadzicie ? jesli bym wybral wariant z aluminum i lustrem to cena za cala szafe wyjdzie ok 3400 zl, czy to jest dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzbietkask 28.10.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ja za szafe w sypialni - szerokosc 2m, wysokosc 2,4,, głębokosc 60 zapłaciłam coś ok 4000 PLN. z wnętrzem. z tym ze drzwi i boki szafy to lakierowany mdf.druga szafa w okleinie, płyta+lustro, trochę węższa - ok 2000 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.10.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam chce kupic szafe wnekowa do przedpokoju o wymiarach 259cm wysokosc, 240cm szerokosc, 58 cm glebokosc, byla by ona z trzech drzwi z zew, a w srodku polki wygladaly by mniej wiecej tak: http://i35.tinypic.com/zwhst5.jpg Cos takiego : http://foto.ojej.pl/ojej/5/2/9/7/39_Szafy_wnekowepawlacz1.jpg Zastanawiam sie czy robic lustro w srodku, przedpokoj jest dosyc waski, wedlug mnie ladniej wyglada bez lustra, ale moja mama chce je strasznie.. Do jakiej kwoty mozna przyjac ze cena nie bedzie zbyt wygorowana? Czym sie sugerowac zamawiajac taka szafe, czego unikac? Znacie jakas firme z okolic Tychow, Katowic, Oswiecimia, Pszczyny godna polecenia? Wszelkie propozycje prosze pisac pozdrawiam. Max 3000 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 28.10.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a ja wlasnie od wczoraj mam zmaontowana szafe wnekowa o dlugosci 304cm oraz wysokosci 261cm wiec calkiem spora .... wykonana z plyty laminowanej ( boki i cale wnetrze) , plecy z pilsni .... 3 pary drzwi na systemie sevrolla kazde podzielone na trzy segmenty gdzie dolny i gorny segment to ta sama plyta co konstrukcja natomiast srodkowy segment jest wykonczony lakierowanym szklem .... za szafe z montazem i transportem ( bo firma ktora ja wykonala jest z sycowa czyli 50km od wrocka) zaplacilem 2500zl natomiast gdybym sam ja odebral i zmontowal kosztowalaby 2100zl http://img3.imageshack.us/img3/7421/20091028113839.jpg odrazu dodam ze jak zamowilem sobie wycene od goscia z wrocka to za taka szafe ale bez wykonczenia lakierowanym szklem tylko sam laminat ewentulanie jedna lustro zawolal na dziendobry 3200zl ... a jak zapytalem o szklane wykonczenia to zasugerowla ze cena moze zostac podwojona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOMFNY 28.10.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam ponowie, przed chwila byli panowie u mnie na pomiarze i wycenie. Szafa 260cm wysokosc, 230cm szerokosc, 60 cm glebokosc, z 3 drzwi, na srodku na calej pow. lustro, prowadnice itp z aliminium Cena ok 3000 zl. Do tego 2 szafa taka sama tylko bez lustra na srodku i glebokosc na 45 cm, stalowe prowadnice. 2850 zl Razem za 2 szafy chca 5850 + do tego gratis polka na buty ktora wycenili na 550 zl. Firma Senator, gwarancja na 7 lat. Czas oczekiwania 2 tyg. Nie mialem czasu porownywac innych ofert ile by tam skasowali... Moze ma ktos z was taka szafe z Senatora i podzieli sie opinia? i ile zaplacil? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriso81 30.10.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Jeśli masz na to czas i naprawdę minimum zdolności manualnych ( plus pomoc kogoś kto przytrzyma, nawierci etc .) możesz zrobić sobie taką szafę sam.. zrób na spokojnie projekt, zamów płyty + system aluminiowy ( ew. stalowy ). daję namiar na jednego z producentów systemów przesuwanych - przejrzyj sobie ofertę, ściągnij instrukcje montażu i przemyśl Żeby nie było ,że reklamuję... producent jak każdy inny - ale masz fajny dostęp do plików- jak zmontować, wymierzyć itp. http://www.laguna.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 30.10.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 dokladnie... ja tez planowalem robic szafe samemu ale nie mialem na to czasu a do tego troskze sie obawialem nierownych scian i katow przez moglby byc problem z dopasowaniem tego wszystkiego ..... teoretycznie ta firma ktora robila mi szafe oferuje tez opcje wlasnorecznego montazu czyli dostajesz szafe w czesciach i sam skladasz wtedy cena jest o 450zl nizsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriso81 30.10.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 a gdy sam zamówisz płyty listwy i wózki, lustro i co tam chcesz - cena jest o ponad 50% niższa owszem dużo łatwiej jest gdy sufit i ściany trzymają kąty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOMFNY 30.10.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 jak wedlug was za ta szafe co wyzej pisalem 3000 zl to nie za wysoka cena? nie mam zielonego pojecia jakie sa ceny takich szaf wnekowych dlatego zadaje to pytanie, wydaje mi sie duza jak za pare blatow i lustro, moze sie myle, wybralem 1 firme w necie jaka znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renao 30.10.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Nie znam firmy Senator ale napiszę jak my zamawialiśmy szafę. Zamówiliśmy w jakiejś firmie, niby zrobili tak, jak miało być ale wyglądało to tragicznie. Poprawiał po nich Komandor. Jednak do tej pory straszy mnie ta szafa bo nie wszystko dało się poprawić. Nigdy więcej nie zamówię szafy w firmie, która nie robi wizualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renao 30.10.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Na stronie Komandora możesz sobie sprawdzić ile taka szafa by kosztowała:http://www.komandor.pl/komandor_szafy-70.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 01.11.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja wczoraj byłem w podobnej sprawie w firmie indeco. Szafa 280x270x68, 3 drzwi z "fikuśnymi" lustrami (duży trójkąt przez całą szafę), system stalowy - za całość gość wyliczył 3500zł. Ale gdybym zrezygnował z tego lustra i zrobił zwyczajnie środkowe drzwi całe lustrzane, a boczne bez luster - to za całość już by wyszło tylko 2500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikkaB 09.11.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ja kilka razy słyszałam, że po Senatorze inna firma poprawiała. Najlepiej jest zapytać najpierw kogoś kto ma od nich szafę - z tego konkretnego salonu. Ja mam szafę z Komandora ze skosem, także też taka nie standardowa i zapłaciłam coś ok 2700zł. co nie wydaje się ceną wygórowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cinek23 09.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 MonikkaB, a jakie masz wymiary szafy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikkaB 10.11.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Moja skośna ma wymiary 2,00x2,65(w najwyższym miejscu)x0,65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo_go 03.12.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jeśli chodzi o jakość szaf senatora to mogę tylko polecić. Mam 3,5 metra szafy wysokiej na 2,5m i głębokiej na 80cm. Zamawiałam ją rok temu i płaciłam ok. 5tys. Prowadnice mam aluminiowe a na drzwiach lustra o falowanych bokach. Szafa sprawdza się rewelacyjnie. Jedyną usterką jaką miałam było poluzowanie śruby trzymającej listwę przy suficie - Panowie byli w godzinę po zgłoszeniu i wszystko dokręcili. Wszystko było w terminie i czyściutko montowane. Teraz mam do zamówienia 4 szafy i zdecyduję się również na tą firmę - chyba, że konkurencja pobije ich cenowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andreazo 03.03.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 (edytowane) Taka szafa wnękowa z lustrem kosztowała mnie 4000zł w aluminium 2,5m szerokość, 2,8m wysokość , 0,58m głębokość. W środku dwie szuflady jako dodatki. Taka sama w stali była tańsza nawet o 700zł ale mi bardziej podobała się w aluminium. Edytowane 3 Marca 2016 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 03.03.2016 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 No śliczna, piękna... reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts