Mephisto 01.04.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam! Mam w łazience pomarańczowe płytki. Niestety jak na razie nie udało mi się znaleźć pomarańczowej fugi. W ostateczności czeka nas mieszanie różnych fug i probowanie trafienia w kolor. Ale może ktoś z Was FOrumowiczów wie, jaka firma ma w swojej ofercie właśnie gotową pomarańczową fugę??? Będę bardzo wdzięczna za podpowiedź!!! Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 01.04.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam! Mam w łazience pomarańczowe płytki. Niestety jak na razie nie udało mi się znaleźć pomarańczowej fugi. W ostateczności czeka nas mieszanie różnych fug i probowanie trafienia w kolor. Ale może ktoś z Was FOrumowiczów wie, jaka firma ma w swojej ofercie właśnie gotową pomarańczową fugę??? Będę bardzo wdzięczna za podpowiedź!!! Pozdrawiam, M. Witam Ja też mam do łazienki pomarańczowe płytki i jedyna pomarańczowa fuga, jaką udało mi się znaleźć, to fuga firmy Atlas. W Castoramie mają wzorniki fug trzech firm: Atlas, Cersanit i Mapei Podjedź i zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red door 02.04.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 No , Zbychu zawsze dobrze doradzi . Nawiasem mówiąc, Mephisto, to czy wczesniej obejrzałes jakiś wzornik fug ?Jak wybierałes fugi to w sklepie leżą wzorniki fug ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mephisto 02.04.2007 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam! Dzięki za rady. A fug nie wybierałam w sklepie . Pani architekt przyjechała z próbnikiem bodajże Mapei i wybierałam na miejscu u siebie , więc brak mi nieco orientacji, co do kolorów fug innych firm . Jeszcze raz dzięki! Tym razem wybiorę się więc może do jakiegoś sklepu... Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz karwat 03.04.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 jesli nie znajdziesz pomaranczowej fugi to mozesz zawsze kupic biala fuge i dodac pomaranczowego pigmentu. Nawet nie zauwazysz roznicy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mephisto 03.04.2007 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam! Dzięki za radę! Biała fuga chyba jeszcze została, więc chyba zdecydujemy się na białą plus pigment! Jeszcze raz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz karwat 03.04.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mephisto 03.04.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Jeszcze jedno pytanie, jeśli można : jaka firma robi takie pigmenty? Można to dostać w którymś z marketów budowlanych? Ech, a od tego wszystkiego miała być p. architekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz karwat 03.04.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Wiesz pigmenty sa rozne. SA w plynie ,w proszku ,w granolkach ipewnie jeszcze jakies, JA osobiscie polecam w proszku bo sa praktycznie idealne do wszystkiego to jest zmielona glinka ,esencja koloru tak to mozna nazwac. A dostac ja mozesz w moze kazdym sklepie z farbami a jak nie to napewno w sklepie dla plastygow ,czy artystow. Wlasnie takimi pigmentami barwia fugi, sztuczny kamien, i inne rzeczy ja np barwie takim pigmentem kity kamienne:) ale firmy nie jestem w stanie ci podac. ja to na kilogramy kupuje w workach:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mephisto 03.04.2007 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 03.07.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Mephisto pokaż nam swoją łazienkę. Proszę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filip77 20.04.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hustawek 21.04.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja mieszałem atlasowe czerwoną z żółtą - efekt zadowalający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filip77 22.04.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 dziękuje za podpowiedź POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 23.04.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 mapei "Brzoskwinia"[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu00 01.05.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ATLAs brzoskwinia, banan (moze wymieszane razem)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aglaia 27.08.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Jak w temacie - czy znacie może firmę, która ma w ofercie pomarańczowe fugi? Na forum ktoś kiedyś pisał, że ma pomarańczową fugę SOPRO ale tego koloru nie mają już chyba w ofercie bo nigdzie nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 27.08.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 my mamy pomarańczową fugę w łazience, dość jaskrawą , atlasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.08.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Jak w temacie - czy znacie może firmę, która ma w ofercie pomarańczowe fugi? Na forum ktoś kiedyś pisał, że ma pomarańczową fugę SOPRO ale tego koloru nie mają już chyba w ofercie bo nigdzie nie mogę znaleźć nie wiem jak jest teraz. Gdy 10 lat temu robiłam łazienkę i potrezbowałam taka fugę mieszałam białą, czerwoną i żółtą (chyba ). Pamiętam, że najpierw odmierzałam proporcje łyżeczką do herbaty. Życzę Ci, żebyś nie była skazana na takie eksperymenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aglaia 27.08.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 my mamy pomarańczową fugę w łazience, dość jaskrawą , atlasu Dzięki Ci dobra kobieto. Czy "oficjalna nazwa" była pomarańczowa czy może coś bardziej wydumanego (uwielbiam te "piaski pustyni", "wiosenne liście itp. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts