Zazdrośnica 26.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Szukam wykonawcy drzwi drewnianych wewnętrznych sosnowych klejonych bezsęcznych bejcowanych na jaki się chce kolor (wybór z próbnika kolorów) robionych najchętniej w stylu angielskim w rozsądnej cenie szt. 7 plus dwuskrzydłowe lub przesuwne. Jak ktoś widział, słyszał, korzystał proszę o info, Wykonawców też zapraszam oczywiście okolice Piaseczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyrozaur 26.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Poszukaj na Bartyckiej, jest tam kilka firm robiących drzwi drewniane. Ja sam zdecyduje się chyba na http://www.stolmax.waw.pl (też z bartyckiej) A jaki to jest styl angielski drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 26.10.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dzięki, zajrzę bo EDEN z Bartyckiej dobry ale drogi A dowiadywałeś się o ceny bo na stronie nic nie ma wpisz w google drzwi angielskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyrozaur 26.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 standardowa ich cena to 1550 za drzwi+150 za montaż(opcja)+35 zł każdy centymetr futryna ponad szerokość 10 cm za to nie biorą dopłat zza drzwi składane, łaźenkowe, podcięcia wentylacyjne,cena nie zależy od wzoru ani ilości szyb czy szerokości wysokości Chyba że czyjeś pomysły na drzwi przerosną ich wyobraźnie. Ja sam szukałem drzwi w stylu nowoczesnym i z drewnianych takie, które mi się podobały znalazłem tylko u nich i w http://www.ronkowski.gda.pl (mają przedstawiciela i ekspozycję na Targówku obok Leroy merlin w sklepie z podłogi drewnianymi ,chyba GlobalWood albo PremiumWood się sklep nazywa)ale Ronkoskiego drzwi cenami poniżej 2000 to chyba nie schodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 26.10.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dzięki zadzwonię i dopytam. Jak pisałam jedyne drzwi jakie macałam u kogoś były z Eden-u i bardzo mi się podobały jednak cena nie schodziła poniżej 1800 zł. Z tym że ostateczna cena była już ze wszystkim. Interesuje mnie wycena po prostu u mnie w domu, ile czego, bo potem jest zaskoczenie jak są duże dopłaty. To po kuchni następny potężny wydatek i nie chcę tracić czasu i nerwów na buble czy nieporozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 30.10.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 01.11.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 aktualne, zbieram oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy hajkowski 01.11.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 w stylu wiktorianskim w okleinie silkwood 76 cm szerokie o slojach zblizonych do czersni w listopadowej ofercie 56GBP/pow.5 szt/ w londynie w sieci sklepow wickes,potrzebne inne zawiasy niz polskie oraz doorstopper na oscieznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 03.11.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 nie widzę u siebie na mailu takiej oferty więc nie mogę się odnieść do tego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts