Gość 01.01.2004 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 w łazience będę miał podłogówkę, niestety do jej ogrzania to torchę mało i potrzebny będzie dodatkowy grzejnik w postaci drabinki - także do suszenia ręczników. grzejnik często będzie super spełniał swoją funkcję, ale niestety nie zawsze. Np. latem lub w cieplejsze dni jesienią woda w grzejniku może mieć np. 30-35C. Sprzedawca w sklepie namawia mnie na dodatkowe podłączenie takiej specjalnej grzałki elektrycznej z termostatem i z trójnikiem na wodę z c.o. Czy to dobry pomysł,czy nie będę tą grzałką grzał całej wody w instalacji c.o.A może jest inne rozwiązanie ? Albo zrobić tylko elektryczny - ale sporo to będzie kosztować w utrzymaniu ! Co o tym sądzicie ? Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.01.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 ja mam takie rozwiązanie i sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.01.2004 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 dzięki, czasem trzeba więc zaufać sprzedawcom Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przmslw 02.01.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Żeby nie grzać wody w instalacji wystarczy zamknąć zawór. Ja też mam taki grzejnik z dodatkową grzałką i bardzo takie rozwiązanie polecam. Szczególnie w okresie przejściowym, w łazience jest cieplej i ręcznik schną szybko i sprawnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 02.01.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Grzałka elektryczna do grzejnika to dobre rozwiązanie trzeba tylko pamiętać że jeden zawór ma być zamknięty ale drugi obowiązkowo ma być otwarty niestety nie do wszystkich rodzajów grzejników grzałkę można zastosować no i nie do każdego da się ją wkręcić ale to już sprawa reklamacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts