archei 26.10.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 witam kupiłem drzwi Drzwi DELTA Premium z zawiasem trójdzielnym czy ktoś wie jak można je wyregulować góra-dół , nie zamyka mi się zamek brakuje ok 3 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henryk 1953 03.12.2017 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 witam kupiłem drzwi Drzwi DELTA Premium z zawiasem trójdzielnym czy ktoś wie jak można je wyregulować góra-dół , nie zamyka mi się zamek brakuje ok 3 mm jak wyregulować drzwi delta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.12.2017 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Wg instrukcji. Nie było jej w "papierach" które otrzymałeś od sprzedawcy? W instrukcji montażu, karcie gwarancyjnej? A co im dolega? Bo najprościej jest powiedzieć : jak wyregulować.. ? Twoje pytanie jest bez mała tożsame z tym: jestem chory, jak się leczyć? Edytowane 4 Grudnia 2017 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts