Oksymoron 26.10.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam , poszukuję jak w temacie? kominek prosty, z k-g, ale dobrze zamontowny,zeby nie dymilo, nie kopcilo i dzialolo?? ZNa ktos i poleca?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 26.10.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 firma KOMO sp. z o.o. zamontowali juz sporo kominkow i z tego co wiem mieli tylko jedna poprawke, w namierzeniu firmy pewnie pomoze google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morkiss 27.10.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja roku temu jak szukałem kominka skorzystałem z usług panów z Bartyckiej tzn mam na mysli firmę Jotul - w sklepie doradzono mi kominek i dobrego wykonawcę. Pale w ich wkładzie juz drugi sezon i jestem naprawdę zadowolony bo ogrzewam bez żadnych turbin itp itd calutki dom 150 metrow,a kominek jest naprawde ekonomiczny. Gorąco polecam, na priva jak chcecie nr do tego wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mojra 27.10.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Nie wiem czy myślimy o tym samym wykonawcy z sąsiadem z górnego postu, ale ja konsultowałam się z Panami z firmy TOMA. Zwrócili moją uwage na masę szczegółów, które mi wydawały się drugorzędne a które przy montażu kominka okazały się bardzo istotne... Co do samego wykonania też dostałam kilka ciekawych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 27.10.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Jest juz jakis design?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 29.10.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 jesli pytanie o design jest do mnie, to moj plan to prosty jak najdluzszy wklad , zamontowany jak nablizej podlogi, obudowny plyta k-g , taki zlicowany z reszta sciany:D z szyba otwierana do gory, tak,zeby mozna bylo posiedziec przy otwartym paleniksu , jak juz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts