Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dach dwuspadowy 30 - 40 stopni

Recommended Posts

Chciałam zobaczyć na zywo taki dach, ponieważ do takowego sie przymierzamy (raczej mąż). Dom ma być parterowy ok 140 m2 powierzchi z garażem dwustanowiskowym, częściowo podpiwniczony, na poddaszu jeden pokoik i łazienka. No i ten dach dwuspadowy czy wielospadowy. W okolicach śląska chętnie zobaczyłabym taki dach

Nikt nie wie o takim dachu? Może z innych rejonów Polski?

to jeden z popularniejszych dachów,

jednak 140m2 jesli mowisz tylko o parterze to wyjdzie stodoła z ogromną czapą,

wjedz sobie na strone dowolnego biura projektów (vel hurtowni pseudoprojektów) i wybierz domy wg kąta dachu i powierzchni,

to sobie wyobrazisz.

np to jest 40stopni

http://www.unibud.com.pl/pl/city/living-706.htm

O kurcze...tez o takim domku marze ,juz rok szukam rozwiazan na miare potrzeb mojej rodzinki Wymarzony spad to min 30 st ,a 40 max Pokoj na poddaszu z lazienka i stryszkiem ,na parterze zas 3 pokoje ,2 lazienki ,pralnia, kotlownia na eco(taki wymog) ,modne trendy preferuja kuchnie otwarte ,lub polotwarte -dla mnie nie do przyjecia,no niestety...Chce miec dwa tarasy wsch z wejsciem od kuchni i zach zadaszony od salonu.Jedynie ten domek w 80 propc spelnia nasze oczekiwaniahttp://www.extradom.pl/projekt-domu-PREDAZZO%20-%20LMP%20122-ID-9088.html?typ=wszystkie&powierzchnia=dowolna&garaz=wszystkie&strona=,Jest piekny.,..cholera jak w nim wykombinowac duza kotlownie na groszek?No i nie chce tej ....no..antresoli...