gieroma 26.10.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Chciałam zobaczyć na zywo taki dach, ponieważ do takowego sie przymierzamy (raczej mąż). Dom ma być parterowy ok 140 m2 powierzchi z garażem dwustanowiskowym, częściowo podpiwniczony, na poddaszu jeden pokoik i łazienka. No i ten dach dwuspadowy czy wielospadowy. W okolicach śląska chętnie zobaczyłabym taki dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieroma 26.10.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nikt nie wie o takim dachu? Może z innych rejonów Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 26.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nikt nie wie o takim dachu? Może z innych rejonów Polski? to jeden z popularniejszych dachów, jednak 140m2 jesli mowisz tylko o parterze to wyjdzie stodoła z ogromną czapą, wjedz sobie na strone dowolnego biura projektów (vel hurtowni pseudoprojektów) i wybierz domy wg kąta dachu i powierzchni, to sobie wyobrazisz. np to jest 40stopni http://www.unibud.com.pl/pl/city/living-706.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieroma 26.10.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 No tak, ale ten ma poddasze uzytkowe i w związku z tym mniejszą powierzchnię do przykrycia (dobrze myślę?). Właśnie boje się tego żeby to stodoła nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 31.10.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Dach dwuspadowy i kopertowy jest piekny poprzez swa prostote i daje mnostwo mozliwosci aranzacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 31.10.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 O kurcze...tez o takim domku marze ,juz rok szukam rozwiazan na miare potrzeb mojej rodzinki Wymarzony spad to min 30 st ,a 40 max Pokoj na poddaszu z lazienka i stryszkiem ,na parterze zas 3 pokoje ,2 lazienki ,pralnia, kotlownia na eco(taki wymog) ,modne trendy preferuja kuchnie otwarte ,lub polotwarte -dla mnie nie do przyjecia,no niestety...Chce miec dwa tarasy wsch z wejsciem od kuchni i zach zadaszony od salonu.Jedynie ten domek w 80 propc spelnia nasze oczekiwaniahttp://www.extradom.pl/projekt-domu-PREDAZZO%20-%20LMP%20122-ID-9088.html?typ=wszystkie&powierzchnia=dowolna&garaz=wszystkie&strona=,Jest piekny.,..cholera jak w nim wykombinowac duza kotlownie na groszek?No i nie chce tej ....no..antresoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 31.10.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 http://www.domeria.pl/projekty-domow/id/15892/lmp122/prezentacja.html mialo byc przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 31.10.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Dwa odrebne skrzydla domu ,piekny duzy hol ,ktos moze powiedziec- zmarnoweana powierzchnia-dla mnie sympatyczny lacznik pomiedzy czescia gosp.-jadalna ,a rekreac, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 31.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Jesli traficie na podobne wnetrza dajcie znac..prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 31.10.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 dom o spadku 30 stopni w/g mnie jest najpiekniejy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 31.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Przepraszam ,ze tak bezczelnie podpielam sie pod temat,ale szukam w projektach o takim kacie dachu ,bo bardzo mi sie podobaja,gorsza sprawa jednak aby pogodzic wyglad zewnetrzny z rozkladem pomieszczen ktore nas zadowola . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 06.11.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ttrafil ktos na podobny projekt? Predazzo jest piekny ,ale troszke za duzy i tez wydaje sie byc baardzo kosztowny ,no i ta zbyteczna antresola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 06.11.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 np to jest 40stopnihttp://www.unibud.com.pl/pl/city/living-706.htm wystraszyles mnie tym cudakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts