alter 28.01.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 witam,,,dodam swoj piecyk o ile mi się uda wstawić zdjęcie...,,nie wiem czy sie dodalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alter 28.01.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 chyba sie udalo chociaz nie to zdjęcie,,,,piec pali o'k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 29.01.2014 03:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Witam Wszystkich Śledzących. Może Autor "tematu" zapozna się z prawidłami konstrukcji tego typu) nawiasem mówiąc rozbierałem "kozę" z lat '50-ątych! (zrobioną przez Zduna przedwojennego!) a w palenisku był szamot, otoczony cegłą paloną (dla kumulacji ciepła po wygaśnięciu) wszystko w "ramiaku" z kontowników stalowych, do tego: rura spalin + szyber z tyłu u góry oblepione gliną (dla szczelności)Autorze tematu: Polski portal = polska pisownia (istnieją Polskie znaki diakrytyczne lub wymiana KBD lub ustawień systemu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts