Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

[u][i][b]Atrakcyjne działki budowlane w okolicy Wrocławia

Gość irone

Recommended Posts

Gość irone

Sprzedam działke budowlaną zaledwie 5km od Wrocławia w Jeszkowicach.

Działka znajduje sie 200m od drogi wojewodzkiej nr.450 Wrocław-Jelcz-Oława.Atrakcyjny dojazd.Oprócz tego w pobliżu znajduje sie las oraz Odra.Dowolna wielkośc.Cena działki ok.32(oczywiście cena do negocjaci).

Blizsze informacje na temat działek:[email protected] lub 0608430380

A ja mieszkam w centrum wrocka nad Odrą i nic nie zalało - nawet piwnicy.

Natomiast zalało centrum miasta - tam gdzie wszyscy się tego najmniej spodziewali.

Bliskość Odry to w przypadku tych terenów (Czernica) plus - tereny niezalewowe, a ładnie.

Ale swoją drogą - 32 zł/m2 to lekka przesada. W gajkowie grunt jest po 27-29 zł za metr, a bliżej Wrocławia.

w tamtym roku w czerwcu jak szukałem działki to ponizej 30 zł za metr

nic nie znalazłem obręb czernica a jak juz coś było to okazywało się ze

nikt mi nie potrafił powiedzieć czy da się doprowadzić media bo kazdy kręcił , i wrescie kupiłem w jeszkowicach z mediami w granicy działki

budowe juz rozpoczełem we wrzesniu a do dzisiaj nie mam ani wody i prądu i ciągle załatwiam . Dlatego działki w gajkowie moze i są po 29 zł

ale pózniej zaczynają się schody.

pozdrawiam

A ja mieszkam w centrum wrocka nad Odrą i nic nie zalało - nawet piwnicy.

Natomiast zalało centrum miasta - tam gdzie wszyscy się tego najmniej spodziewali.

Bliskość Odry to w przypadku tych terenów (Czernica) plus - tereny niezalewowe, a ładnie.

Ale swoją drogą - 32 zł/m2 to lekka przesada. W gajkowie grunt jest po 27-29 zł za metr, a bliżej Wrocławia.

Terenów w okolicach Kamieńca, Łanów i Jeszkowic nie zalało dlatego że ludzie siedzieli na wałach i nie dali ich wysadzić. Jeśli wierzyć ówczesnym komentarzom to właśnie to było przyczyną pojawienie się drugiej fali we Wrocławiu, której chciano uniknąć zalewając właśnie tamte tereny.

pozdrawiam