Gość irone 02.01.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Sprzedam działke budowlaną zaledwie 5km od Wrocławia w Jeszkowicach.Działka znajduje sie 200m od drogi wojewodzkiej nr.450 Wrocław-Jelcz-Oława.Atrakcyjny dojazd.Oprócz tego w pobliżu znajduje sie las oraz Odra.Dowolna wielkośc.Cena działki ok.32(oczywiście cena do negocjaci).Blizsze informacje na temat działek:[email protected] lub 0608430380 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przmslw 02.01.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Bliskie sąsiedztwo Odry jest we Wrocławiu raczej słabą rekomendacją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 05.01.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 A ja mieszkam w centrum wrocka nad Odrą i nic nie zalało - nawet piwnicy.Natomiast zalało centrum miasta - tam gdzie wszyscy się tego najmniej spodziewali. Bliskość Odry to w przypadku tych terenów (Czernica) plus - tereny niezalewowe, a ładnie.Ale swoją drogą - 32 zł/m2 to lekka przesada. W gajkowie grunt jest po 27-29 zł za metr, a bliżej Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpin 06.01.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 w tamtym roku w czerwcu jak szukałem działki to ponizej 30 zł za metr nic nie znalazłem obręb czernica a jak juz coś było to okazywało się ze nikt mi nie potrafił powiedzieć czy da się doprowadzić media bo kazdy kręcił , i wrescie kupiłem w jeszkowicach z mediami w granicy działki budowe juz rozpoczełem we wrzesniu a do dzisiaj nie mam ani wody i prądu i ciągle załatwiam . Dlatego działki w gajkowie moze i są po 29 złale pózniej zaczynają się schody.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 07.01.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 W niewielkiej odleglosci (Miloszyce) od Jeszkowic mozna kupic dzialki po 10-20zl/m2. Uzbrojenie jest wykonywane. Cena 32zl to przesada. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
camel 07.01.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 A ja mieszkam w centrum wrocka nad Odrą i nic nie zalało - nawet piwnicy. Natomiast zalało centrum miasta - tam gdzie wszyscy się tego najmniej spodziewali. Bliskość Odry to w przypadku tych terenów (Czernica) plus - tereny niezalewowe, a ładnie. Ale swoją drogą - 32 zł/m2 to lekka przesada. W gajkowie grunt jest po 27-29 zł za metr, a bliżej Wrocławia. Terenów w okolicach Kamieńca, Łanów i Jeszkowic nie zalało dlatego że ludzie siedzieli na wałach i nie dali ich wysadzić. Jeśli wierzyć ówczesnym komentarzom to właśnie to było przyczyną pojawienie się drugiej fali we Wrocławiu, której chciano uniknąć zalewając właśnie tamte tereny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts