Gość M@riusz_Radom 05.11.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 np. http://allegro.pl/item790104897_lolita_lempicka_80_ml_edp_produkt_sklep_f_vat.html Sprawdzony sprzedawca. . NIE kupujcie "oryginalnych" perfum na Allegro ... Chyba, że lubicie turecką nutę zapachową choć przyznam, że pudełka są perfekcyjnie podrobione ... Daggulka - poszukaj, może znajdziesz gdzieś w sklepach Vanilla Fields Perfume - w USA 80ml kosztuje coś około 10 USD .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.11.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ale powiem Wam, ze te które zakupiłam wczoraj z Kenzo - Dobry wybór Ja przywożę żonie Kenzo Amour, perfumy 100ml koszt około 55 USD za flaszkę. I trzeba przyznać, że nawet jak upierze bluzkę, to ja te perfumy jeszcze czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dokładnie ... są bardzo trwałe ... cały dzień je czuję i wieczorkiem też jeszcze pachną ... no i ten słodko-korzenny zapach ... piękne są ... chyba już nie chcę innych SAVAGE7 .... no widzisz ... na to cholerka nie wpadłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.11.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 To kup sobie jeszcze Ultraviolet A facetowi kup Givenchy Pi Neo albo Bvlgari Pour Homme Soir - obydwa uwielbiam i używam, mimo tego, że są to dwa skrajnie różne zapachy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wiesz , Mariusz ... patrząc na twój awatar nie podejrzewałabym Cie o takę akstrawagancję pewnie zara mi napisze "i vice versa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.11.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 pewnie zara mi napisze "i vice versa" No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 05.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ktos kiedys napisał ... Trzeba sie myć ... a nie psikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.11.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Marek-B ... no coś Ty ... napraaaawdę???? Mariusz ... powiedz żonie , żeby Kenzo nie psikała na bluzki tylko na ciało .... te perfumy są bardzo oleiste i na delikatnych materiałach mogą zostawiać plamy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.11.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 np. http://allegro.pl/item790104897_lolita_lempicka_80_ml_edp_produkt_sklep_f_vat.html Sprawdzony sprzedawca. . NIE kupujcie "oryginalnych" perfum na Allegro ... Chyba, że lubicie turecką nutę zapachową choć przyznam, że pudełka są perfekcyjnie podrobione ... Daggulka - poszukaj, może znajdziesz gdzieś w sklepach Vanilla Fields Perfume - w USA 80ml kosztuje coś około 10 USD .. Mariusz - znasz forum perumiarzy ? Wiesz, że są osoby uzaleznione od perfum, które mają ich całe dziesiątki ? Że znają się na rozpoznawaniu poszczególnych nut zapachowych następujących po sobie ? To właśnie są sprawdzone namiary od tych osób. Jezeli nie chcecie - nikogo nie zmuszam, ale ja sama mam kilku sprawdzonych sprzedawców perfum które stosuję od kilku lat i na odległość rozpoznaję wszelkie podróbku (min. Lempicką, Bossa, Muglera itd.). Daggulka jak chcesz to mogę Ci odlać trochę lempickiej tylko daj namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 07.11.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Mariusz - znasz forum perumiarzy ? Wiesz, że są osoby uzaleznione od perfum, które mają ich całe dziesiątki ? Forum nie znam - ale flakoników z perfumami i wodami mam ze 20 Te z allegro też przerabiałem, kupiłem chyba z 5 różnych marek i co prawda zapach bardzo podobny, ale trwałość nieporównywalna do tych kupionych w zagranicznych perfumeriach. Nie mówię, że to reguła, ale ...... Daggulka - to ubranie po prostu "przechodzi" zapachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.11.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Daggulka - to ubranie po prostu "przechodzi" zapachem też zauważyłam tylko tak profilaktycznie uprzedzam bo jedną bluzke se już kiedyś załatwiłam na ament takimi perfumikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts