Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PERFUMY .... czy nie produkują już zapachu wanilii ?

daggulka

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom

.

NIE kupujcie "oryginalnych" perfum na Allegro ... Chyba, że lubicie turecką nutę zapachową ;) choć przyznam, że pudełka są perfekcyjnie podrobione ...

Daggulka - poszukaj, może znajdziesz gdzieś w sklepach Vanilla Fields Perfume - w USA 80ml kosztuje coś około 10 USD ..

Gość M@riusz_Radom
ale powiem Wam, ze te które zakupiłam wczoraj z Kenzo -

Dobry wybór ;) Ja przywożę żonie Kenzo Amour, perfumy 100ml koszt około 55 USD za flaszkę. I trzeba przyznać, że nawet jak upierze bluzkę, to ja te perfumy jeszcze czuję :D

dokładnie ... są bardzo trwałe ... cały dzień je czuję i wieczorkiem też jeszcze pachną ... no i ten słodko-korzenny zapach :roll: ... piękne są ... chyba już nie chcę innych :wink: :D

SAVAGE7 .... no widzisz ... na to cholerka nie wpadłam ... :lol: :wink:

Marek-B ... no coś Ty ... napraaaawdę???? :o :o :o :lol: :wink:

Mariusz ... powiedz żonie , żeby Kenzo nie psikała na bluzki tylko na ciało .... te perfumy są bardzo oleiste i na delikatnych materiałach mogą zostawiać plamy ....

.

NIE kupujcie "oryginalnych" perfum na Allegro ... Chyba, że lubicie turecką nutę zapachową ;) choć przyznam, że pudełka są perfekcyjnie podrobione ...

Daggulka - poszukaj, może znajdziesz gdzieś w sklepach Vanilla Fields Perfume - w USA 80ml kosztuje coś około 10 USD ..

Mariusz - znasz forum perumiarzy ? Wiesz, że są osoby uzaleznione od perfum, które mają ich całe dziesiątki ? Że znają się na rozpoznawaniu poszczególnych nut zapachowych następujących po sobie ? To właśnie są sprawdzone namiary od tych osób. Jezeli nie chcecie - nikogo nie zmuszam, ale ja sama mam kilku sprawdzonych sprzedawców perfum które stosuję od kilku lat i na odległość rozpoznaję wszelkie podróbku (min. Lempicką, Bossa, Muglera itd.).

Daggulka jak chcesz to mogę Ci odlać trochę lempickiej tylko daj namiar.

Gość M@riusz_Radom

Mariusz - znasz forum perumiarzy ? Wiesz, że są osoby uzaleznione od perfum, które mają ich całe dziesiątki ?

Forum nie znam - ale flakoników z perfumami i wodami mam ze 20 ;) Te z allegro też przerabiałem, kupiłem chyba z 5 różnych marek i co prawda zapach bardzo podobny, ale trwałość nieporównywalna do tych kupionych w zagranicznych perfumeriach.

Nie mówię, że to reguła, ale ......

Daggulka - to ubranie po prostu "przechodzi" zapachem ;)