aero 26.10.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 witammam takie pytania:1/ ustawiłem punkt pracy 50 st. na sterowniku - po pięciu dniach mam na zbiorniku (na górze) 94 st !!!! jak macie ustawione sterownikipo drugiepo obniżeniu temp do 40 stopni na sterowniku mam temp na górze zbiornika 84 stopnie - otwarcie kranu z ciepłą wodą grozi poparzeniem - zamontowałem mieszaczale teraz po obniżeniu temperatury na wyjściu ze zbiornika mam 30 st na podłogówce - po zmianie nastawy na mieszaczu zbiornika (temp 35 na wyjściu) w ciągu 10 min mam wystudzony zbiornik (nie mogę już zmniejszyć prędkości pompy obiegowej) różnica temp wyjście - zasilanie to ok.6 stopniczy macie jakieś pomysły na ogarnięcie tego systemu Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/132294-pompa-ciep%C5%82a-thermogolv-sterowanie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts