Roman K. 27.10.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Poszukuje ekipy do budowy stanu surowego otwartego w nastepnym roku. Rozwazam mozliwosc doprowadzenia budowy do stanu zamknietego. "Dom w borowikach" firmy ArchonProjekt zmieniony w porownaniu z orginalnym poprzez przesuniecie frontowej sciany o 1m oraz prawej sciany mniejszego mieszkania o 1m. Powierzchnia uzytkowa calego domu aktualnie 238,5mkw. zlikwidowany tylni balkon.Budowa w okolicach Srody Slaskiej. Prosze o oferty zarowno na sama robocizne jak i na wykonanie z wlasnymi materialami.PozdrawiamRoman K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manfred05 30.11.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam.Ja też jestem zainteresowany kupnem projektu domu w borowikach i budowy tegoż domu .Mam pytanie jaki jest koszt takich zmian projektowych .A tak poza tym swój dom będę stawial w okolicach środy śląskiej .Pozdrawiam Mariusz S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manfred05 30.11.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam.Ja też jestem zainteresowany kupnem projektu domu w borowikach i budowy tegoż domu .Mam pytanie jaki jest koszt takich zmian projektowych .A tak poza tym swój dom będę stawial w okolicach środy śląskiej .Pozdrawiam Mariusz S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts