mip654321 27.10.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam szanownych Forumowiczów!Mam problem z usytułowaniem sprzętów w łazience. Po długich namysłach udało się wszystko upakować jednak moje wątpliwości budzi fakt czy da się w miarę wygodnie korzystać z wc i bedetu dla których zostało tylko 120 cm. Oba urządzenia mają być podwieszane, a miejsce na nie jest ograniczone z jednej strony wanną a z drugiej ścianą. Będę wdzięczny za podpowidzi bo lada dzień muszę podjąć decyzję i określić się hydraulikowi. PozdrawiamPiotr z Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 27.10.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ja mam 130 i mysle 120 tez bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 27.10.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 tez mam ok. 130cm i myslę, że jest ok - z tym, że jeżeli chodzi o wc i bidet wybrałam jedne z mniejszych jesli chodzi o rozmiary (style koło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mip654321 27.10.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A ile cm od ściany macie wc lub bidet? bo wydaje mi się że do wanny to może być trochę bliżej niż do ściany. I jeszcze jedno: jaką odległość macie między miskami? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 27.10.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 http://www.kolo.com.pl/porady/pozostale_porady/pozostale_porady_rozplanowanie_elementow_wyposazenia.htmltutaj sa zalecane optymalne odległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 27.10.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A ile cm od ściany macie wc lub bidet? bo wydaje mi się że do wanny to może być trochę bliżej niż do ściany. I jeszcze jedno: jaką odległość macie między miskami? Pozdrawiam blat z umywalką ----- 17,5---- bidet-----19,5----miska wc----12----ściana ale taka krótka wchodzi mi tylko na 1/3 kibelka, więc jakby jej nie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mip654321 01.11.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dzięki bardzo za podpowiedzi. 120 cm to bardzo mało na taki zestaw ale postnowiłem zaryzykować. Mam nadzieję że nie będzie trzeba wszystkeigo przerabiać po miesiącu od zamieszkania. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 02.11.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 To dokładnie tyle, ile mam teraz w mieszkaniu i jest ok. No mogłoby być wygodniej, ale naprawdę jest ok. Dla ułatwienia mam nad bidetem taki uchwyt na ręcznik, z którego korzystam też jako uchwytu do podtrzymywania się, ajk siadam i wstaję z bidetu. Uważam, że na takiej przestrzeni na pewno warto zrobić jedno i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts