vadiol 29.10.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Rura do kanalizacji jeszcze jest mniej więcej ok zamontowana - ma opaskę która ją przytrzymuje, ale rura od wody jest jedynie zablokowana jedynie małym kawałkiem plastiku, który nachodzi na konstrukcję stelaża.. Brak słów! Jak wciskałem te dwie rury - wciśnięte już do miski - ułamał mi się kawałek tego plastiku (i tak szczęście, że to wykryłem - musiałem zdjąć miskę z innego powodu) i rura się cofnęła ..i nie ma jak przytrzymać jej żeby wcisnąć odpływ wody.. Całe szczęście trochę tego plastiku blokującego zostało i jakoś się udało po długiej i nierównej walce założyć go na zwoje miejsce... No ale porażka z tym jak nie wiem. I na to niech mąż uważa... ps. już wiem dlaczego tak majstry klną... Obie rury po docieciu na odpowiednia dlugosc ,nalezy wlozyc w stelaz i nasunac na nie miske . Warto posmarowac uszczelki pasta uszczelniajaca . Bez emocji da sie to zmontowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts