ryszard233 27.10.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam...Mam takie pytanie czym obrabiacie okna.Wstawili mi okna ale musze sam obrobic zaprawą.Dookola jest pianka i kliny.Jedni mówią zeby zaprawą mp75..Prosze o pomoc dzieki.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik32 27.10.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam serdecznie. Ja obrabiałem u siebie właśnie MP 75 i rewelacja. gdyż można grubszą warstew polożyc na raz. Chwile odczekać aż zacznie wiązać i zatrzec na mokro. A na wieżch cieniutka warstwa gładzi i "lusterczko" . Nawet od zawnątrz MP 75 dawałem i po jednej zimie nie ma śladu jeszcze złuszczń więc chyba ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 28.10.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Jak jest miejsce to obrabiam płytą GK. Prosto,łatwo i odrau gotowe do dalszej obróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik32 30.10.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam serdecznie. Oooo tak jak tylko miejsce pozawala to GK sie świetnie spisuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 30.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam, Ja właśnie również obrabiałem MP75 , zostało mi wyrównanie gładziaale to dopiero jak będę robił remont Swoimi rękami zaoszczędziłem 400zł bo tyle wołali za obrobienie okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts