Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile za podasze ?

Parslej

Recommended Posts

Jako wykonawca to mogę powiedzieć że cena zależy od regionu i nakładu pracy ( typu pddasza) i efektu jaki chcesz uzyskać jak użytego materiału, typ wełny, płyty, wole oczka lub jaskółki, stopniowanie sufitów itp;.....

cena na warszawce niektórzy zrobią po parę złotych inni i powyżej stówki,

[ moderowano - reklama ]

Ja wykonuje tę usługę w okolicach Bielska -Białej za około 35 zł netto na poddaszu dwuspadowym z wyszlifowaniem netto + dodatki typu obróbka okien dachowych 80zł szt. + utrudnienia na poddaszu wielospadowym+obróbka gibli(lukarni)itp.(Kosztorys po oględzinach).W Warszawie wykonywałwem taką robotę 10 lat temu za 40zł m2. teraz to pewnie cena kosmos.Jeśli ktoś byłby zainteresowany adaptacją poddasza w okolicach Bielska-Białej proszę o e-maila na P.W.Wykonuję te usługę od lat i mam w Bielsku szereg zadowolonych klientów.Część z nich jest w stanie udostępnić swoje poddasze w celu obejżenia przez Was oraz chętnie udzieli Wam informacji o mojej firmie i wypowie się na temat mojej fachowości i słowności.

Pozdrawiam!

Ja mam jedna ekipę kompleksowo Budowa domu z więźbo dachowo i deskowaniem + papowaniem , teraz kończą dach i elewacja , za miesiąc tynki 12zl m2 z przecierką kwarcową, w styczeń - l utym ocieplenie poddasza niżej cena

Siedlce -Mazowieckie

ocieplenie + KG

35 zł z obróbką 5 weluksów

Nie mam problemów z ekipami i twierdzeniami:

( ci to tu spieprzyli i tu trzeba poprawić)

KOMPLEKSOWO MOŻNA NEGOCJOWAĆ DOBRĄ CENĘ !!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam :o 8) :o niu

• 1 month później...
Ja mam jedna ekipę kompleksowo Budowa domu z więźbo dachowo i deskowaniem + papowaniem , teraz kończą dach i elewacja , za miesiąc tynki 12zl m2 z przecierką kwarcową, w styczeń - l utym ocieplenie poddasza niżej cena

Siedlce -Mazowieckie

ocieplenie + KG

35 zł z obróbką 5 weluksów

Nie mam problemów z ekipami i twierdzeniami:

( ci to tu spieprzyli i tu trzeba poprawić)

KOMPLEKSOWO MOŻNA NEGOCJOWAĆ DOBRĄ CENĘ !!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam :o 8) :o niu

i jak tam tynki.... miesiąc już za nami... coś zrobili? jak wyszlo ? ile faktycznie policzyli?