Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rodzinny- mix z Rybnika [czyli prawie D26 z Muratora]

queene

Recommended Posts

• Odpowiedzi 971
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak, zaczynamy spłatę pełnej raty i musimy sie rozliczyć z kosztorysu

tego nie kumam

u mnie rozliczali z 3 na 4 transze

ostatnia ich nie interesowala - kazali przynieść papier z PINB ze dom wybudowany i oddany

a czy z tarasem czy bez , z płotem czy bez - ich to nie interesowało - ważne ze kasa na dom gotowy do mieszkania poszła

• 4 weeks później...

gosia-goja

płytki Caro z tego co mi wiadomo zostały już wycofane z produkcji, a szkoda bo sa niesamowicie piękne

R&K

rozliczenie z kosztorysu 0 chodzi o to ze musi byc na zdjeciach wszystko to co było ujęte w kosztorysie, wiec takze płot, kostka na podjezdzie

i również chcą zaświadczenie z PINB i z UM o nadaniu numeru na dom

• 1 month później...

R&K

rozliczenie z kosztorysu 0 chodzi o to ze musi byc na zdjeciach wszystko to co było ujęte w kosztorysie, wiec takze płot, kostka na podjezdzie

i również chcą zaświadczenie z PINB i z UM o nadaniu numeru na dom

to mój bank jakiś życiowy - chcieli tylko zgloszenia do PINB o zakończeniu budowy - co oznacza że dom gotowy do zamieszkania - czyli że mogę spłacać - bo zmieny w realizacji zawsze są i podchodzą po ludzku ... słowa pracownika banku

Nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz . Mam pytanie odnośnie prysznica w łazience .Podobno robiłaś u Jarząbka. Jaka cena ? I jakie wymiary masz tego prysznica . Po roku użytkowanie jesteś zadowolona ?

tak jestem zadowolona

jedne drzwi mają 90 cm szer a druga kabina jakos 120x40cm

wszystko w porządku

• 10 months później...
  • 3 years później...