Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rodzinny- mix z Rybnika [czyli prawie D26 z Muratora]

queene

Recommended Posts

• Odpowiedzi 971
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

te rećzniki tylko poglądowo :) z lewej byc nie moga bo beda z prysznica mokre, myslałam zeby zrobic blat łączący umywalki i pod nim wieszak na reczniki

w reszcie mi nie pomogłyście :D 2 różne opinie, zobacze co dalej :)

bdan - ja zawsze kupuje te ze średniej półki, nie przepłacam ale też nie kupuje najtańszych

te rećzniki tylko poglądowo :) z lewej byc nie moga bo beda z prysznica mokre, myslałam zeby zrobic blat łączący umywalki i pod nim wieszak na reczniki

w reszcie mi nie pomogłyście :D 2 różne opinie, zobacze co dalej :)

bdan - ja zawsze kupuje te ze średniej półki, nie przepłacam ale też nie kupuje najtańszych

Wieszak pod blatem - to chyba nie będzie zbyt wygodne-może oba w środku-pomiędzy umywalkami?

Kontrastowe kolory są fajne, szkoda tylko, że lustra nie są dokładnie pośrodku tych kolorowych pasków z płytek. Ale tak też wygląda ciekawie :)

queene, jeśli po lewej nie możesz dać ręcznika, to zdecydowanie zostawiłabym po środku, nawet, jeśłi miałby być jeden.

Jeśli chodzi o wspólny blat to tak, ale wtedy wyrównałabym lustra (albo dala jedno duże) i dała jeden kolor płytek. Uważam, że dwa różne kolory pasują dlatego, że są dwie osobne umywalki. Tak przekornie jest, ale bardzo fajnie. Wspólny blat to dla mnie również spójny wygląd ściany itd...

Co do kwiatów - moja opinia jest bardzo subiektywna. Po prostu nie podobają mi się więc może się tym nie sugeruj, bo nie o gust tutaj ma chodzić :)

jade zaraz do projektantki...nie moge sie zdecydowac czy w salonie

a. biały stół i ciemne krzesła

czy

b. ciemny stół i białe krzesła... :D

skłaniam sie ku b.

lubie białe krzesła :)

Ja mam b. ciemny stol i biale krzesla z ekoskory! Fajnie to wyglada ale chyba wolalbym odwrotnie - biale krzesla sie jednak brudza i trzeba czesciej szorowac - stol zdecydowanie latwiej przetrzec :-)

kupowałam odpływy wczoraj :) średnia półka - jak to u mnie, zamawiałam tam gdzie bede brać inne rzeczy do łazienki czyli w Primo, wzięłam model z możliwością regulacji korytka, wykonany z nierdzewki...marki Winkiel :) instalator powiedział że ok, płaciłam za 80-tkę coś koło 550 zł

ja kupilem normalna kratke kwadratowa za 55 zl w obi, nie wiem po co placic tyle kasy za odplyw z kabiny ;> ? za ta kase bede mial mate teakowa w brodziku, a najwazniejsze, zeby woda splywala a nie wazne przez co :)

Edytowane przez Maciek&Kamila

takie kratki to mam w piwnicy :D

mnie sie takie liniowe po prostu podobają...kratka za 55 zl to nie wszystko bo tez musisz do tego syfon i całą reszte a najtańśze komplety liniowe masz juz za 200zl z hakiem

też mogłeś miec tansze AGD, tanszą kuchnie itd....a nie masz :)

syfon jest w srodku :p

co do sprzetu to mam tansze agd, wszystkie rzeczy idzie kupic nawet kilkukrotnie drozsze i duzo lepsze, kuchnie tez mam tansza niz kilka innnych wycen ;d najdrozsza za to mam córke :)