tita6 24.05.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Witam Co do wieszaków na ręczniki zgadzam się w całej rozciągłości, co do kwiatów- siem nie zgadzam, śliczne są, bardzo delikatne i moim zdaniem pasują do całości. Prześliczne wnętrza się zapowiadają. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.05.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 te rećzniki tylko poglądowo z lewej byc nie moga bo beda z prysznica mokre, myslałam zeby zrobic blat łączący umywalki i pod nim wieszak na reczniki w reszcie mi nie pomogłyście 2 różne opinie, zobacze co dalej bdan - ja zawsze kupuje te ze średniej półki, nie przepłacam ale też nie kupuje najtańszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tita6 24.05.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 te rećzniki tylko poglądowo z lewej byc nie moga bo beda z prysznica mokre, myslałam zeby zrobic blat łączący umywalki i pod nim wieszak na reczniki w reszcie mi nie pomogłyście 2 różne opinie, zobacze co dalej bdan - ja zawsze kupuje te ze średniej półki, nie przepłacam ale też nie kupuje najtańszych Wieszak pod blatem - to chyba nie będzie zbyt wygodne-może oba w środku-pomiędzy umywalkami? Kontrastowe kolory są fajne, szkoda tylko, że lustra nie są dokładnie pośrodku tych kolorowych pasków z płytek. Ale tak też wygląda ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tita6 24.05.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Oj, w środku dwa się nie zmieszczą raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.05.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 queene, jeśli po lewej nie możesz dać ręcznika, to zdecydowanie zostawiłabym po środku, nawet, jeśłi miałby być jeden. Jeśli chodzi o wspólny blat to tak, ale wtedy wyrównałabym lustra (albo dala jedno duże) i dała jeden kolor płytek. Uważam, że dwa różne kolory pasują dlatego, że są dwie osobne umywalki. Tak przekornie jest, ale bardzo fajnie. Wspólny blat to dla mnie również spójny wygląd ściany itd... Co do kwiatów - moja opinia jest bardzo subiektywna. Po prostu nie podobają mi się więc może się tym nie sugeruj, bo nie o gust tutaj ma chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.05.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 wylewki w piwnicy zrobione agucha-77 dzięki bardzo za namiary a ptaszki wyleciały z gniazda i ganiają nam po domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 25.05.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 queene Czy mogę prosić cię o poradę w sprawie salonu, temat w wątku o wnętrzach:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180105-Projekt-salonu-pro%C5%9Bba-o-porad%C4%99&p=4738963#post4738963 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 25.05.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Hej Powiedzcie mi czy jest jakiś problem z naszym grupowym forum czy to tylko ja nie widzę nowych postów i nie potrafię nic napisać od kilku dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.05.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 jest problem na wszystkich grupach budujących, już zgłoszone w odpowiednim temacie, ciekawe kiedy naprawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 25.05.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 I taki spokój się zrobił wszyscy za chwilę do queene się przeniosą To ja poproszę kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.05.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 ja własnie popijam w 0,5litrowym kubku z Liptona http://www.fede-poland.com/userfiles/Kawa-używka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.05.2011 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 jade zaraz do projektantki...nie moge sie zdecydowac czy w salonie a. biały stół i ciemne krzesła czy b. ciemny stół i białe krzesła... skłaniam sie ku b. lubie białe krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 25.05.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 ja własnie popijam w 0,5litrowym kubku z Liptona http://www.fede-poland.com/userfiles/Kawa-używka.jpg Ja już po pierwszej kawce - 7.30 obowiązkowo kawa w pracy, na dobry początek dnia Druga popołudniu w domku...Ale dziękuję, taką to bym chętnie wypiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 25.05.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 jade zaraz do projektantki...nie moge sie zdecydowac czy w salonie a. biały stół i ciemne krzesła czy b. ciemny stół i białe krzesła... skłaniam sie ku b. lubie białe krzesła Ja mam b. ciemny stol i biale krzesla z ekoskory! Fajnie to wyglada ale chyba wolalbym odwrotnie - biale krzesla sie jednak brudza i trzeba czesciej szorowac - stol zdecydowanie latwiej przetrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.05.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Adam może jakieś zdjęcie? Choćby tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 28.05.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 (edytowane) kupowałam odpływy wczoraj średnia półka - jak to u mnie, zamawiałam tam gdzie bede brać inne rzeczy do łazienki czyli w Primo, wzięłam model z możliwością regulacji korytka, wykonany z nierdzewki...marki Winkiel instalator powiedział że ok, płaciłam za 80-tkę coś koło 550 zł ja kupilem normalna kratke kwadratowa za 55 zl w obi, nie wiem po co placic tyle kasy za odplyw z kabiny ;> ? za ta kase bede mial mate teakowa w brodziku, a najwazniejsze, zeby woda splywala a nie wazne przez co Edytowane 28 Maja 2011 przez Maciek&Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.05.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 takie kratki to mam w piwnicy mnie sie takie liniowe po prostu podobają...kratka za 55 zl to nie wszystko bo tez musisz do tego syfon i całą reszte a najtańśze komplety liniowe masz juz za 200zl z hakiem też mogłeś miec tansze AGD, tanszą kuchnie itd....a nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 28.05.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 takie kratki to mam w piwnicy mnie sie takie liniowe po prostu podobają...kratka za 55 zl to nie wszystko bo tez musisz do tego syfon i całą reszte a najtańśze komplety liniowe masz juz za 200zl z hakiem też mogłeś miec tansze AGD, tanszą kuchnie itd....a nie masz syfon jest w srodku co do sprzetu to mam tansze agd, wszystkie rzeczy idzie kupic nawet kilkukrotnie drozsze i duzo lepsze, kuchnie tez mam tansza niz kilka innnych wycen ;d najdrozsza za to mam córke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.05.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 córka bezcenna...jak żona a AGD i kuchnie masz średnią półkę...zupełnie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 30.05.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Adam może jakieś zdjęcie? Choćby tutaj Zrobie jak tylko naladuje bakterie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts