Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rodzinny- mix z Rybnika [czyli prawie D26 z Muratora]

queene

Recommended Posts

• Odpowiedzi 971
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie przedobrzyłam ? :D

Z tym żółtym tak jak na rysunku wgląda okropnie ;) Ale zakładając, że to taki sam odcień klinkieru, jak na kominach... Ja bym chyba nie dawał klinkieru na elewacji, tylko na samym cokole. Elewacja tylko pomalowana. A jeśli koniecznie chcesz wejście zaakcentować klinkierem, to nie dała bym klinkieru na narożniku, między tymi dwoma wysokimi oknami. Jakiś ten żółty słup taki oderwany od całości jest. No, chyba że gdzieś z innej strony chcesz takie coś powtórzyć - na innym narożniku na przykład. Ale ja mówię :no:

:)

na budowie nie dzieje sie nic fotogenicznego więc zainspirowana rybnickim podforum ;) wklejam wstępny projekt elewacji, kolor żółty to klinkier jak na kominach (pośrodku to wejście do domu)

http://img101.imageshack.us/img101/4128/mojast.jpg

nie przedobrzyłam ? :D

jest super, wogole jasny z szarym jest super, dodatki zoltego i oliwki tez fajnie

ktos kiedys krytykowal nasz projekt, ze kawiatek i wogole za duzo dekorow :) a mi sie wydaje, ze nie!

mamy tez upatrzone kafelki do holika tylko maja wymiar 60x60 a holik 2x2,20m i moze byc problem z ulozeniem.

gres szkliwiony vancouver

http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/18/bc/b36121c392ad8c069dfd0fe46db3-vancouver_a2.jpg

Maciek kupiłes ten gres ?