MaciekKamila 05.07.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 jak to zrealizujesz to bedzie szal tyle, ze wizualizacje strasznie powiekszaja wnetrza, w rzeczywistosci tej przestrzeni jest duzo mniej ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.07.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 salon ma po podłodze 35m2.....7x5.....mysle ze to w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 05.07.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 salon ma po podłodze 35m2.....7x5.....mysle ze to w sam raz my mamy 6x7 +otwarta kuchnia i klatka schodowa i za duzy nie jest ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.07.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 heh ja mam teraz mieszkanie 55 m2....więc te 35m2 salonu+17m2 kuchni to prawie jak całe moje obecne mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.07.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 hej witaj wiesz co mnie też sie podobaja ale po pierwsze za późno a po drugie....stawiam na prostote minimalizm i brak dekoracji....a do takiej półki trzeba coś wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 05.07.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 trzy podświetlone obrazki w miejscach wnęk i będzie prawie jak na wizu a u mnie tylko 30m (5x6m) ale i tak się cieszę bo w końcu własne a już od 6 lat tułamy się po wynajmowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.07.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 na tej scianie chce wlasnie 1 duzy obraz, coś ze srebrem i czernią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankoz40 06.07.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Witam się po pewnej przerwie. Wizualka Twojego salonu jest superowa. Pozostałych wizu również tylko pozazdrościć i życzę wytrwałości w dążeniu do wymażonego ideału. Ja w moim D26L zrobiłam trochę zmian: - powiększyłam salon o garderobę, która w projekcie jest oznaczona nr 12, - kuchnia jest połączona z jadalnią tzn. zamurowałam ten wielki otwór między jadalnią a salonem, komin od kominka przesunęłam o 50cm w i jest jedno wejście do kuchni ok. 120-130 cm (chciałam aby kuchnia była kuchnią a salon salonem, tu jestem tradycjonalistką). Dodatkowo w kuchni od strony ściany zew. jest spiżarnia na całej szerokości kuchni. - w miejscu pom. nr 5 jest kotłownia z wejściem z garażu a garderoba jest w pom. nr 4, jest przesunięta ścianka działowa na kożyść kotłowni To by było na tyle, będę częstym gościem może coś "podglądnę" do siebie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.07.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 dankoz witam ponownie chętnie bym obejrzałą Twoj domek z zewnątrz - jest taka możliwosc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankoz40 07.07.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 dankoz witam ponownie chętnie bym obejrzałą Twoj domek z zewnątrz - jest taka możliwosc ? Jak zamontujemy dach, okna, drzwi zewnętrzne i drzwi garażowe to na priv jak najbardziej, teraz jeszcze nie ma co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 11.07.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Queene - fajne wizualki. Super jest ten wysoki sufit w salonie. Dobrze że chcesz zrezygnować z tych 3 podświetlanych półeczek A gdzie chciałabys tą "leśną" fototapetę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.07.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 własnie w miejsce tych półeczek...tylko na ścianie obok (tam gdzie tv) bedzie biała cegła i nie wiem czy to nie za dużo w jednym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.07.2011 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 aaaale spadłam nic fotogenicznego sie nie dzieje...kończą sufity, zaczynają łazienki jak pozamiatałam i ogarnęłam środek to zrobiło sie tak....użytecznie i przestrzennie zjeżdża towar - gres (1,5 tony...masakra ) jutro płytki do łazienki, wanna, płyty zielone k-g zamówiłam mozaikę do kuchni - podobna do tej tylko z dodatkiem srebrnych kostek (kolory można sobie wybrać z palety wzorów): http://sklep.max-fliz.com.pl/image.php?main=Produkty%2Fmozaiki%2Fmozaika_szklana%2Fceramiczna%2FSzklana_GL_100.jpg http://sklep.max-fliz.com.pl/image.php?main=Produkty%2Fmozaiki%2Fmozaika_szklana%2Fceramiczna%2FSzklana_GL_2500.jpg kupiłam baterie do biało-czarnej łazienki - chciałam jak najbardziej kwadratowe z termostatem i upolowałam w Max-Flizie - Tres Cuadro http://sklep.max-fliz.com.pl/image.php?main=Produkty%2Farmatura%2FZestaw_Cuadro.JPG fotki łazienek mam nadzieję w przyszłym tygodniu aaa i szukam środka do drewna z efektem bielonego, postarzanego drewna, gdyby mógł ktoś coś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.07.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Jak tam dostawa - wszystko zjechało? Czekam już na te Twoje łazienki Ciekawa jestem, jak ta biało-czarna wyjdzie... Dawno Cię u mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.07.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 jestem u CIebie codziennie śledzę i podziwiam i też mam problem z oświetleniem......nie mogę sie na nic zdecydować...nie tylko w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.07.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 jestem u CIebie codziennie O Ty... I ani słowem się nie odezwiesz? A u mnie taaaaaaaaaaaaaakie dylemmaty Napisz chociaż, czy Ci się zwisy podobają, bo jak dziewczyny zaczęły głosować, to się 3:2 dla kinkietu zrobiło i nie wiem, co o tym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.07.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ależ tego zjechało! I jak w salonie pięknie Widzę, że kabelki na lampy już przygotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.07.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ależ tego zjechało! I jak w salonie pięknie Widzę, że kabelki na lampy już przygotowane przez te kabelki to moi spece od sufitów chyba mnie znienawidzili......codziennie zmieniałam decyzje ale w końcu chyba dobrze wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 22.07.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 fajne te wizulaki salonu, tylko dla mnie trochę tak chłodno czymś bym ociepliła ten salon, z tym zielonym dywanem jest przytulniej, a co do powierzchni salonu zdecydowanie wystarczy. ps piwnice mnie powalają tyle tam zakamarków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.07.2011 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 ulcia od tego sa piwnice żeby miały zakamarki a dziś jeszcze ciepłe zdjęcie początku czarno-białej łazienki....powiem tylko ze płytki wyszły bosko !! płytkarz zachwycony, płytki piękne i idealnie równe http://img109.imageshack.us/img109/2230/20110722132711102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts