nonoa_ona 29.08.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 http://static.istore.pl/istore/11349/photos/original/800670.jpg Queene, co to jest jest za tapeta? producent i nazwe poprosze, bo wlasnie szukam tegos takiego do sypialnii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 29.08.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 queene - ta tapeta jest super. Bardzo mi się podoba. U mnie by nie pasowała - ale nadal gdzieś mam ją zapisaną w inspiracjach Moim zdaniem będzie bardzo ładnie pasującym urozmaiceniem. I teraz prywata - po jakim czasie można chodzić (ludzie, bez ciężkich sprzętów) po posadzkach anhydrytowych ?? Coś kojarzę, że twoja pociecha już na drugi dzień biegała po nich ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.08.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 atika-chodzilismy delikatnie juz nastepnego dnia a po 2 szorowalismy szczotą te mleczko z górynonoa - to Rasch, tutaj masz link http://e-tapety.com.pl/pl,category,165277,relax,colors,5.html w rzeczywistosci jest wiecej brązu niz szarego, mają ją na próbniku w G&G Grzesista na Wiejskiej i chyba w tym duzym z wykłądzinami i tapetami koło urzędu miasta w Rybniku, wlasnie tam mają najwieszky wybor tapet do obejrzenia na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.08.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 o nie nie, źle mnie zrozumiałaś napisałam, że wydają się dużo szersze, pomyślałam że mają minimum 140 cm. Akurat ten rozmiar drzwi mnie interesuje, ale jeden producent drzwi drewnianych aby zrobić drzwi 90cm+30cm naświetla potrzebuje 150cm otworu w ścianie. Jakieś te ramki takie grube wstawia i tak wychodzi. Jak byś mogła sprawdzić ten otwór to ja bym była wniebowzięta sprawdziłam otwór miał 140 ale wydaje mi sie ze 30cm dostawki to ciut mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.08.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 robi sie kuchnia: http://img831.imageshack.us/img831/1122/20110825184518608.jpg moja smerfastyczna ściana w kuchni http://img231.imageshack.us/img231/5302/20110825185355210.jpg kuchnia c.d. http://img62.imageshack.us/img62/4307/20110827122745421.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.08.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 queene, czy to ta szara kuchnia z IKEA? Film w kinie też smerfastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.08.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 nie, Aniu, kuchnia to BRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.08.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 nie, Aniu, kuchnia to BRW To napisz mi proszę, jaki to kolor frontów, bo ta "moja" wzorcowa kuchnia (ta zielona, którą kilka razy wklejałam) też BRW jest... Czyli mogę pojechać, wskazać palcem i tylko fronty wymienić na inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.08.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 to szary połysk elysee avenue 38thhttp://www.kuchnie.co.uk/img/kuchnie_nowoczesne/capital/38th_elysee_avenue/38_elysee_avenue_bialy_copy_d.jpg na razie bardzo polecam, okucia bluma, każda szafka bezpiecznie ofoliowana, stabilne nóżki (u mnie podwyższona wersja bo sa dostępne 2 wysokości dolnych szafek, ja mam standart +5cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.08.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Pati super że fronty w kuchni w szarym połysku Martwiłam się, że będą takie jak kiedyś pokazywałaś zielono-szare czy jakoś tak A płytki w kuchni - rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.08.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 to szary połysk elysee avenue 38th Świetnie! Jak następnym razem będę w salonie oglądać "moją" kuchnię poproszę, żeby mi te fronty pokazali i przymierzyli. Ja też wszystkie kuchnie mam zawsze wyższe i jak jestem u kogoś, kto ma standardową wysokość, to jakoś tak dziwnie nisko mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.08.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Pati super że fronty w kuchni w szarym połysku Martwiłam się, że będą takie jak kiedyś pokazywałaś zielono-szare czy jakoś tak A płytki w kuchni - rewelacja ale te szaro-beżowe fronty były takie inne....nietuzinkowe...ale cóż...trudno....ten nowy odcień wlasnie za bardzo wpadał w zielony wiec zostałam przy szarym teraz tak myślę że większość wyborów dokonywanych na początku budowy było najtrafniejszych, późniejsze "odkrycia" z czasem okazywały sie nietrafione i wracałam do pierwotnych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 01.09.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 ladna kuchnia sie zapowiada:D No moja tez juz stoi ale czekam jeszcze na uchwyty, bo dostawa sie cos spoznia:) Tez postawialam na polysk:D Ciekawa jestem jaki kolor blatu do kuchni tej zapodasz? Bardzo ciekawe polaczenie tych sciennych kafli i szarosci frontow! Czekam na efekt koncowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.09.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 ja juz tez sie nie moge doczekac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja nie mówię, że szaro- zielony kolor byłby zły sam w sobie Do całości koncepcji domu bardziej pasuje tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.09.2011 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 kurcze sama sie nie moge doczekac...ale przyjdzie mi sie uzbroic w cierpliwość bo zabrakło jednego łącznika i 2 wkładów cargo......ale tak to zwykle jest jak masz coś załatwione po znajomości muszą dojechac....za jakis tydzien podobno :/ w każdym razie podświetlane dno wiszącej szafki jest boskie....i same wiszące też piękne chociaż diabelnie sie ich bałam bo są białe w jasnoszare motywy roślinne....takie ledwo widoczne....ale idealnie zgrywają się ze ścianą i ciesze sie że nie wzięłam gładkich białych postaram sie pstryknąć dziś jeszcze jakieś fotki a dziś ważny dzien - moja mała poszła do przedszkola....więc mam całe 7godz luzu...na pracę ale sie cieszę ze wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 01.09.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Mój synek również pomaszerował do przedszkola. Do pracy wracam za miesiąc Ale to nie czas na leniuchowanie tylko trzeba zająć się młodszym synkiem \ A kuchnia suuper!A najbardziej ta mozaika mnie zachwyca. Też jestem ciekawa efektu koncowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 to ja miałam szczęście, bo u nas przy montażu zabrakło jednej blendy, natomiast z poprawkami w kuchni bujaliśmy się od marca do sierpnia ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.09.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 zdjęcia jutro, dziś już padam a rano pobudka 6.45 ale kupiłam lampę do kuchni nad stół.... Aniu....przez Ciebie ją kupiłam.....bo to ta: jest NIESAMOWITA !! (jeszcze muszę sprowadzić sobie kinkiet) http://www.lampy-lampa.pl/wp-content/uploads/2011/05/Lampy-ACRYLIO-Azzardo-300x300.jpg http://www.lampy-lampa.pl/wp-content/uploads/2011/05/lampa-wisząca-ACRYLIO-Azzardo-300x300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.09.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Aniu....przez Ciebie ją kupiłam.....bo to ta: jest NIESAMOWITA !! (jeszcze muszę sprowadzić sobie kinkiet) A na żywo już widziałaś? Czy dopiero zamówiłaś? Bo zdjęcia, to pikuś W realu to ona dopiero niesamowita jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts