Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rodzinny- mix z Rybnika [czyli prawie D26 z Muratora]

queene

Recommended Posts

• Odpowiedzi 971
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

łazienki już takie udomowione - świetnie. Baardzo podoba mi się ławka z niespodzianką - super pomysł na przechowywanie.

czarno-biała łazienka wyszła bardzo elegancko.

I oczywiście już nie mogę się doczekać całościowej kuchni !!!

No i trzymam kciuki by wszystko nadal szło po Waszej myśli i udało się z przeprowadzką ;)

Quenne mi się bardzo podoba czarno - biała łazienka, przynajmniej część którą pokazałaś :wiggle:

Łazienka turkusowa ma bardzo ładne płytki, nie jestem zwolennikiem wanny z panelem ale u was wygląda to naprawdę fajnie. Meble - sporo, ale to oczywiście na plus bo schowków nigdy za wiele. Laminat czy fornir (nie wiem z czego są) nie podoba mi się natomiast w ogóle, zbyt pasiasty jest dla mnie :(

meble to czereśnia - chciałam żeby odcień był jak najbardziej zbliżony do brązu z płytek, faktycznie na fotkach wychodzi pasiasty, nie jest to tak mocne w rzeczywistości

postaram sie pstryknąć fotki w lepszym świetle bo to tylko robocze takie :)

a ten panel w wannie - to chodzi o te przyciski na obudowie ? to z hydromasażu :) wszyscy uwielbiamy bąbelki więc wiem ze bedzie wykorzystany....ale nie jestem pewna czy to o ten "panel" Ci chodzi :)

biało-czarna łazienka jest jest w stylu glamour, dla gości, zaraz przy wejściu

ta turkusowa jest taka bardziej dla nas, "rodzinna" w głębi domu :)

queene, Venus chyba o obudowę wanny chodziło...

Rodzinna łazienka zupełnie nie w moim stylu więc trudno mi się wypowiadać... Za to pomysł na zsyp GENIALNY! Aż żałuję, że piwnicy nie mam ;)

A cóż to za światło na podłodze na tym zdjęciu z ceglaną ścianą? Jakieś ledy w podłodze macie? Bo nie wygląda to na robocze oświetlenie :???:

Tak chodziło mi o panel wanny, że nie jest obłożona płytką tylko ma ten wspomniany panel ;)

U mnie łazienka dolna dla gości też taka trochę glamouro coś tam mieszana (połysk, lapatto, lakier, drewno egzotyczne i kryształy) a górna rodzinna to i kolory ciepłe i bardziej spokojne :)

A ściana ceglana fajna :D

Aniu - w schodach mamy wklejone ledy, ot taki pomysł jak z kina :) będą robić za nocne swiatło w drodze do kuchni jak się zachce pić w nocy :D

Justyna- obudowa z wanny zachowana ze względu na wymogi gwarancji, tak zastrzega sobie producent (Poolspa) że musi miec łatwy dostęp do spodu wanny gdyby coś się zepsuło z masażem