Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rodzinny- mix z Rybnika [czyli prawie D26 z Muratora]

queene

Recommended Posts

• Odpowiedzi 971
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przy poprzedniej przeprowadzce miałam panią od okien ale wtedy byłam w ciąży :)

teraz mam luz bo dzieciaki dopołudnia w szkole/przedszkolu, popołudniu u dziadków a do pracy chodze kiedy chcę więc mam czas i jak na razie wielkie chęci...i chyba chcę to sobie zrobić sama, mam juz dośc obcych ludzi szwendających sie po domu ;)

queene , Ania wie (albo sie wlasnie dowie;)), ze baaaaardzo mi sie podoba jej domek z zewnatrz(i nie tylko) wiec od teraz uwielbiam rowniez Twoj:)

EDIT: queene, a w czasie trwania budowy, mylas kiedys swoje okna, czy to ich pierwszy raz?:) bo moje beda chyba pierwszy myte raz tuz przed przeprowadzka...

Edytowane przez hazeleyes1982

A propos mycia okien, wlasnie myje moje okna pierwszy raz w sumie juz po malowaniu. I mama podrzucila mi b fajny srodek do samych ram i musze powiedziec ze na serio swietny. Wogole nie zmeczylam sie czyszczac ramy a od srodka mam biale. Kleje, rynki, farby super schodzilo wiec polecam. Decocleaner. W sumie po co sie meczyc?

umyłam tylko raz te wąskie długie okno w kuchni nad blatem

jest czwartek wieczór a ja nie umyłam ani jednego okna...a miałam umyć wszystkie w tym tygodniu...więc luzik...bede trzaskać zębami z zimna w przyszłym tygodniu ;)

ale ja po prostu nie mam czasu bo są pilniejsze sprawy :)

dziś spakowanych stoi 8 kartonów, wyrzuciłam 3 worki śmieci...a mnie ciągle sie wydaje ze nie ubywa niczego w mieszkaniu...po co mi tyle gratów było