mea 01.10.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 ciekawe kto mi pomyje okna ... ja raczej odpadam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
navi 03.10.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam,Ta kabina prysznicowa to była u szklarza zamawiana ?Ile coś takiego kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 03.10.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 hej tak, zamawiana tu: http://www.jarzabek.net.pl/ cena uzależniona od wymiarów, moja ma 140x85 cm wysokość 200cm, płaciłam łącznie za dwie kabiny więc dokładnie nie wiem ale około 1550 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 04.10.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Pati - naprawdę pięknie już u Was! Tak domowo się zrobiło No i powoli zamykacie kolejny etap w Waszym życiu - BUDOWA! Jakie to uczucie? Teraz to już spokój,błoga sielanka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.10.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 teraz...to zaczyna sie zapieprz w moim wykonaniu do tej pory patrzyłam jak robią inni a teraz mnie czeka tyyyyle roboty ale jest fajnie....za 3 dni przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.10.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 za 3 dni przeprowadzka http://emoty.blox.pl/resource/clap.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 04.10.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Co to za kinkiet w kuchni? Obok "zwisów"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.10.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Co to za kinkiet w kuchni? Obok "zwisów"? queene się pakuję więc odpowiem za nią To Caboche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.10.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 queene się pakuję więc odpowiem za nią To Caboche. heh dzięki Aniu...ja faktycznie w kartonach ale już coraz blizej dostaliśmy info ze łóżko przyjechało do Agaty więc do weekendu powinno być u nas i stół z krzesłami do kuchni też...bo mamy dość szwedzkiego stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.10.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Quenne odnośnie mycia okien Nie ma nawet cienia szansy żebyś zainwestowała chociaż na teraz w pomoc domową? Ja zawsze biorę dwie, jedna myje okna, druga wyciera kurze, podłogi itp ) Jest szybko i bezboleśnie (no jedynie dla budżetu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.10.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 przy poprzedniej przeprowadzce miałam panią od okien ale wtedy byłam w ciąży teraz mam luz bo dzieciaki dopołudnia w szkole/przedszkolu, popołudniu u dziadków a do pracy chodze kiedy chcę więc mam czas i jak na razie wielkie chęci...i chyba chcę to sobie zrobić sama, mam juz dośc obcych ludzi szwendających sie po domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.10.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 za zgodą autorki a jednocześnie właścicielki tego domu wygląda prawie jak mój więc wklejam...bo u mnie będzie też właśnie tak: http://i3.fmix.pl/fmi2306/464ba6d500107aa04e8cac22/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1966/6aedd544001d54a04e8cac27/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.10.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ooo, teraz to już się czuję jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.10.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 o ! ładny żyrandol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.10.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 (edytowane) queene , Ania wie (albo sie wlasnie dowie;)), ze baaaaardzo mi sie podoba jej domek z zewnatrz(i nie tylko) wiec od teraz uwielbiam rowniez Twoj:) EDIT: queene, a w czasie trwania budowy, mylas kiedys swoje okna, czy to ich pierwszy raz? bo moje beda chyba pierwszy myte raz tuz przed przeprowadzka... Edytowane 6 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 06.10.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A propos mycia okien, wlasnie myje moje okna pierwszy raz w sumie juz po malowaniu. I mama podrzucila mi b fajny srodek do samych ram i musze powiedziec ze na serio swietny. Wogole nie zmeczylam sie czyszczac ramy a od srodka mam biale. Kleje, rynki, farby super schodzilo wiec polecam. Decocleaner. W sumie po co sie meczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.10.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 u nas chyba też przed przeprowadzką były myte 1 raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.10.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 u nas chyba też przed przeprowadzką były myte 1 raz ufffff;) myslalam, ze ja po prostu jestem leniem patentowanym....a to akurat norma, ze sie myje raz-przed przeprowadzka:) nonoa_ona, zanotowalam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.10.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Hmn...wiesz ja to jestem leń spod ciemnej gwiazdy tylko mnie lać, patrzeć czy się równo czerwieni i ewentualnie doglądać czy żyję hi hi tak moja mama zawsze mówiła o swojej kochanej córuni Queene to ile dziś kartonów spakowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.10.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 umyłam tylko raz te wąskie długie okno w kuchni nad blatem jest czwartek wieczór a ja nie umyłam ani jednego okna...a miałam umyć wszystkie w tym tygodniu...więc luzik...bede trzaskać zębami z zimna w przyszłym tygodniu ale ja po prostu nie mam czasu bo są pilniejsze sprawy dziś spakowanych stoi 8 kartonów, wyrzuciłam 3 worki śmieci...a mnie ciągle sie wydaje ze nie ubywa niczego w mieszkaniu...po co mi tyle gratów było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts