Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rodzinny- mix z Rybnika [czyli prawie D26 z Muratora]

queene

Recommended Posts

• Odpowiedzi 971
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuje za informacje na temat działeczki. Teraz jeszcze tylko gdyby się dało zdjęcie działeczki z poziomu stropu/piętra zobaczyć byłbym wniebowzięty. Zależy mi mocno na sporym ogrodzie i tak "na oko" to te 500m2 to niby dużo, ale moim zdaniem lepiej byłoby mieć 700 niż 500 :) Stąd prośba o zdjęcie (jeśli to możliwe) by zobaczyć jak to wygląda "na zywo".

nie za bardzo wiem o co ci chodzi :) na zdjeciach widac gdzie jest ulica - fotka z garazu z widokiem na mojego citroena, z drogi do bramy garazu mam ok 7m, z ulicy do drzwi to jakies 12-13m, za domem jest ok 15 m, z lewej strony patrząc od frontu są 4m, z prawej taras konczy sie ok 5m od płotu sąsiada :)

moja działka ma 1400m2, dom zajmuje ok 250m2, zostaje kuuupa miejsca :)

Edytowane przez queene

Queene kanapy piekne zwlaszcza te biale skorzane sama jestem fanka, ale niepraktyczne ze wzgledu na kurz osadzajacy sie przy kazdym pikowaniu :-)

Kanapa z "aksamitnego misia" tez kiedys wpadla mi w oko ale ona jest mega masywna i pasuje do bardzo duzego i otwartego salonu :-)

Do lazienki polceam obejrzec kolekcje Tubadzin projektowana przez Zienia London :-)

nie za bardzo wiem o co ci chodzi :) na zdjeciach widac gdzie jest ulica - fotka z garazu z widokiem na mojego citroena, z drogi do bramy garazu mam ok 7m, z ulicy do drzwi to jakies 12-13m, za domem jest ok 15 m, z lewej strony patrząc od frontu są 4m, z prawej taras konczy sie ok 5m od płotu sąsiada :)

moja działka ma 1400m2, dom zajmuje ok 250m2, zostaje kuuupa miejsca :)

Oj proste. Wejdz na 1 pietro/poddasze budowanego domku i zrob fotke ogrodu z gory :) W sumie mnie to az tak nie potrzebne, ale zona ma problemy z wizualizowaniem wielkosci :)

• 2 weeks później...