queene 14.10.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 tak, zaczynamy spłatę pełnej raty i musimy sie rozliczyć z kosztorysu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 15.10.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 witam, musze powiedziec ze piekny domek i slicznie urzadzony Mam pytanie odnosnie plytek CARO. Czy jestes zadowolona z wyboru? ja sie do takich przymierzam ale nie wiem gdzie kupic moze mi podpowiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 15.10.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 tak, zaczynamy spłatę pełnej raty i musimy sie rozliczyć z kosztorysu tego nie kumam u mnie rozliczali z 3 na 4 transze ostatnia ich nie interesowala - kazali przynieść papier z PINB ze dom wybudowany i oddany a czy z tarasem czy bez , z płotem czy bez - ich to nie interesowało - ważne ze kasa na dom gotowy do mieszkania poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.11.2012 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 gosia-gojapłytki Caro z tego co mi wiadomo zostały już wycofane z produkcji, a szkoda bo sa niesamowicie piękne R&Krozliczenie z kosztorysu 0 chodzi o to ze musi byc na zdjeciach wszystko to co było ujęte w kosztorysie, wiec takze płot, kostka na podjezdziei również chcą zaświadczenie z PINB i z UM o nadaniu numeru na dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 15.12.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz . Mam pytanie odnośnie prysznica w łazience .Podobno robiłaś u Jarząbka. Jaka cena ? I jakie wymiary masz tego prysznica . Po roku użytkowanie jesteś zadowolona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 16.12.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz . Mam pytanie odnośnie prysznica w łazience .Podobno robiłaś u Jarząbka. Jaka cena ? I jakie wymiary masz tego prysznica . Po roku użytkowanie jesteś zadowolona ? Podłączam się pod pytanie bo mnie tez to niedługo czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 16.12.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 R&K rozliczenie z kosztorysu 0 chodzi o to ze musi byc na zdjeciach wszystko to co było ujęte w kosztorysie, wiec takze płot, kostka na podjezdzie i również chcą zaświadczenie z PINB i z UM o nadaniu numeru na dom to mój bank jakiś życiowy - chcieli tylko zgloszenia do PINB o zakończeniu budowy - co oznacza że dom gotowy do zamieszkania - czyli że mogę spłacać - bo zmieny w realizacji zawsze są i podchodzą po ludzku ... słowa pracownika banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.12.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz . Mam pytanie odnośnie prysznica w łazience .Podobno robiłaś u Jarząbka. Jaka cena ? I jakie wymiary masz tego prysznica . Po roku użytkowanie jesteś zadowolona ? tak jestem zadowolona jedne drzwi mają 90 cm szer a druga kabina jakos 120x40cm wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.12.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://womasolution24.com/wp-content/uploads/2012/12/kartka-na-muratora.001-001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kijanka9 14.11.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ja mam pytanie odnośnie Twojej lampy Cabotche. Jakie jest w niej źródło światła? Jest to halogen? Czy po dłuższym czasie użytkowania nadal jesteś z niej zadowolona? Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 14.10.2017 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2017 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 14.10.2017 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Ja nie Queene ale jej stol wyglada identycznie jak moj! Kupowany w salonie "meble PIK" w Swierklanach (maja chyba wiecej sklepow). Producent jak to okreslil sprzedawca - "prywatny rzemieslnik z polnocy" Stol drewniany chyba z buku. Kosztowal ok 1,6k pln. Takie same w Agacie 2 x drozsze super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts