dzogurt 11.10.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs374.ash2/65273_442984439294_180837819294_4995748_266608_n.jpg tak z przekąsem która Kobieta ma taki porządek w takiej garderobie? Pozdrawiam i trzymam kciukole za waszą budowę, my też dzielnie walczymy, w pt montują nam okna z roletami i bramy do garaży :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.10.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 dzogurt ale w tej garderobie wiszą 3 kiecki na krzyż my okna w listopadzie...obyśmy zdązyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 12.10.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 (edytowane) No ja nie mogę się doczekać tak wysokich ścian jak u Was Ale mam nadzieję... Edytowane 13 Października 2010 przez KiR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.10.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Kasia a prowadzisz gdzies dziennik budowy ? chętnie pooglądam projekt i co tam wymysliliście ciekawego bo ja też lubie parterówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.10.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 robi sie dach i kominy:http://img257.imageshack.us/img257/9343/komin.jpga taki kolega zawitał na budowe i przez cały dzień nie chciał odlecieć więc go złapaliśmy biedaka i oddaliśmy w dobre ręcehttp://img831.imageshack.us/img831/3929/moto0586.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SMP 17.10.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Ja sie przypomne o te zdjecie dzialki z poziomu pieterka jak juz da sie na nie bezpiecznie wejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro79 20.10.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Queene życze powodzenia w budowaniu. Zazdroszcze ci że już jesteś tak daleko.Będę nadal obserwował wasze efekty pracy.W przyszłym roku chce załatwiać papierki związane z budową wiec może też dołącze do grona osób budujących swój własny domek.Szkoda że jest tak mało osób budujących d26 rodzinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.10.2010 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 jaro ja w ubiegłym roku też zazdrościłam jak znalazłam ludzi którzy go wybudowali a teraz...mój juz tez stoi, prawie z dachem czas strasznie szybko leci, odzywaj się jak będziesz juz coś wiedział, chetnie przedyskutuje Wasze wersje wnętrz SMP dziś zrobiłam kilkia zdjęć z poziomu...hmmm...sufitu nad parterem tak to nazwe zdjęcia wrzuce w wolnej chwili bo mam je w telefonie może jutro wrócą moi ciesle i wreszcie dach skończą dziś przesuwałam dostawe dachówek bo jeszcze więźba stoi na placu... już bym chciała go zobaczyć z kompletnym dachem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro79 22.10.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Na dzień dzisiejszy nie wiem jakie będą jeszcze zmiany.Na pewno chcemy mieć tak zadaszony taras jak w twoim domku. Chciałbym piwnice ale ze względu na koszt na pewno z niej zrezygnujemy-tylko że znów będzie brakować trochę pomieszczeń gospodarczych.Mam nadzieje że już zostaniemy przy tym projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.10.2010 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 taras-zadaszeniehttp://img13.imageshack.us/img13/6133/tarasy.jpgdla SMP:widok z kuchni na płot sąsiadahttp://img443.imageshack.us/img443/4236/prawyu.jpgtu tył w głębi widac palik - granica działkihttp://img130.imageshack.us/img130/1899/tlewy.jpgwidok z pięterka na front, auta stoją w granicy działkihttp://img203.imageshack.us/img203/213/frontgora.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SMP 23.10.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 (edytowane) Baardzo dziekujemy za fotki. Jest szansa, ze ten ogrodek nie bedzie mikroskopijny Pytanko mam do tego zadaszenia tarasu - ono bylo w docelowym projekcie? Bo my chcielibysmy miec taras nie wystajacy poza sciane domu (w sensie w prawo na oryginalnym projekcie), a bardziej wychodzacy w strone ogrodu (w tyl dzialki) i w strone wiekszej czesci domu (w lewo). By to osiagnac myslelismy nad rozwijana roleta nad tarasem, tak aby w zimie lapac o wiele wiecej swiatla i ciepla slonecznego dzieki zwinieciu rolety. Tutaj zas widze powazna konstrukcje - to bedzie przedluzenie dachu w jakis sposob? Edytowane 23 Października 2010 przez SMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.10.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 http://www.projekty24.com.pl/images/projekty/_big/murator_36_widok2.jpg tak było w oryginale więc powinno Wam pasować moje zadaszenie bedzie powiązane z dachem ale jednak odrębne, nie bedzie przedłużeniem dachu jak w oryginale a ogródek...uważam że w sam raz, z tyłu mam kilkanaście m do płotu, od frontu przed domem też okolo 15-17m więc akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SMP 24.10.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Hmmm, dla mnie to wygladalo tylko jak maly okap nad wejsciem z ogrodu do domu by deszcz nie spadal bezposrednio na to okno. Generalnie wolalbym tego zadaszenia nie robic - w zimie bowiem balbym sie, ze w salonie bede mial po prostu ciemno. Pomysleliscie o tym? Czy moze zadaszenie nie bedzie kryte dachowka, a np. przezroczystymi plytami? Choc moze "na zywo" wyglada to lepiej. Btw. w sumie budujecie w okolicach Rybnika, a my sie na wakacje w nastepnym roku do Szczyrku wybieramy, zawsze mozna przejechac po drodze i zobaczyc jak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.10.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 w salonie mamy w sumie 3 podwójne drzwi balkonowe - od wschodu i południa, do tego jeszcze podwójne dachowe od południa, obawiam się ze tego słońca może być za dużo a na wizytę serdecznie zapraszam, w wakacje dom powinien byc juz prawie wykończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.11.2010 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 aktualna fotka ponizej nie wiem komu ofiare złożyc za taką genialna pogodę... pomimo obsuwy w czasie (dom miał byc gotowy na 30.10) robimy pełna parą http://img709.imageshack.us/img709/1989/ostatnia.jpg a taki fotel wyczaiłam w Meble Agata...chyba mi sie podoba http://img89.imageshack.us/img89/8774/fotell.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 11.11.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 no to gites queene, super, teraz tylko dachowka i bedzie git, My walczymy obecnie z instalacja wod-kan i ogrzewaniem. Elektryka juz zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.11.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 w salonie mamy w sumie 3 podwójne drzwi balkonowe - od wschodu i południa, do tego jeszcze podwójne dachowe od południa, obawiam się ze tego słońca może być za dużo a na wizytę serdecznie zapraszam, w wakacje dom powinien byc juz prawie wykończony no to dach jak zrobisz to umawiamy sie w hajdzie na opijanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.11.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 dzogurt możesz podac szacunkowa wycene elektryki ? my wlasnie czekamy i nie wiem na jaka kwote mam sie przygotować a troche "pojechaliśmy" z projektem oświetlenia i już sie boje mea - spoko mój dach a Twoja wiechę nr 1 czytałam ze masz małe dziecko, może jakiś spacerek po parku ? moja wsza ma 2 lata i często się tam szwendamy z psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 12.11.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 dzogurt możesz podac szacunkowa wycene elektryki ? my wlasnie czekamy i nie wiem na jaka kwote mam sie przygotować a troche "pojechaliśmy" z projektem oświetlenia i już sie boje mea - spoko mój dach a Twoja wiechę nr 1 czytałam ze masz małe dziecko, może jakiś spacerek po parku ? moja wsza ma 2 lata i często się tam szwendamy z psem hehe to sie pewnie nie raz juz spotkalysmy my tez co chwile tam smigamy kilka rundek po parku i z diabelka mi sie robi aniolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekzak 13.11.2010 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Witam Bardzo fajne rozwiązanie projektu D26 Dom Rodzinny. Ja od 3 lat mieszkam w domu z tego projektu, oczywiście z wieloma przeróbkami. Budowałem D26 w wersji z poddaszem użytkowym, częściowo podpiwniczony. Ogólnie jestem zadowolony z dokonanych zmian ( zrezygnowałem z jednego pokoju kosztem zwiększenia sypialni, w której jest osobna łazienka) Jedynie z czego nie jestem zadowolony, to długość garażu, który w/g projektu ma bodajże 5,3m i jest trochę za krótki. "Przeciętny" samochód ma około 4 m długości ( mój ma 4,30m ) i zostaje miejsca na styk, a o jakichś regałach na różne narzędzia itp można zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts