Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witaj,

Szeko - Zgierz, to chyba jest tylko firma, która montuje okna. Najlepiej dowiedzieć się kto produkuje te okna, na jakich profilach, jakie okucia itp. Potem mozna coś na ten temat powiedzieć.

Ja swoje okna zakupiłem w firmie ULIŃSCY z Łodzi. Producentem jest firma DAKO z Nowego Sącza. Okna są na profilu VEKA, kolor złty dąb na zewnatrz, wewnatrz białe, trzyszybowe. Wszystko w terminie i bardzo dobrze. Można u nich zamówić również drzwi wejściowe, bramę garażową. tel. do właściciela 0607389410; Powodzenia i dokonania dobrego wyboru.

• 2 weeks później...

Producenci Veki - kolejność nie jest przypadkowa :

1. Oknoplast- Kraków

2. Vetrex

3. Dako ( firma popadła w tarapaty po inwestycji w produkcję drewna, ale dają rade ) trzymam kciuki za Nowy Sącz.

Brugman :

Znam tylko Oknoplus z Krakowa.

Jezierski - dobre okna.

Salamander 3D :

Współpracowałem z Madex'em.

Aluplasta mają wszyscy garażowcy i OknaRąbień, nawet Sokółka produkuje na ALuplascie.

Dziękuje za informacje.

Zastanawiam się nad oknami Rąbień są chyba od niedawna na rynku.

Mam jeszcze trochę czasu więc mogę się jeszcze zastanawiać .

Pozdrawiam serdecznie .

rabien sa od dawna na rynku maja wzloty i upadki, nie zawsze pomysly szefa sa dobre a i kierownictwo poprzednie narozrabialo na konto wlasciciel.

co do okien to odradzam, jest wielu lepszych wykonawcow na rynku warto dolozyc kilka zloty i spac spokojnie

• 2 months później...