Mirron 27.10.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam! Potrzebuje usunąć stary klej na który przyklejone były płyty PCV - nie wiem co to było, po zerwaniu płytek klej został na posadzce i obawiam się że klej do płytek nie będzie się trzymał dlatego chcę go jakoś usunąć... Klej ma kolor ciemnopomarańczowy, na pierwszy rzut oka wygląda jak stara żywica... nie chce się zeskrobać ot tak, próbowałem drzeć papierem ściernym 20 i 40 i nie da rady chyba żeby jakąś szczotką drucianą... myslalem zeby jakos chemicznie sprobowac.... probowalem bemixolem ale tylko delikatnie go rusza... Macie jakis pomysl jak usunac stary klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loco 27.10.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 a co nato benzyna ekstrakcyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniucorso 27.10.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Zrywałem coś podobnego, klej pod PCV taki bursztynowy Moja metoda to wkucie pod klej i oderwanie całości- częsci. Generalnie, dużo roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirron 28.10.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Zrywałem coś podobnego, klej pod PCV taki bursztynowy Moja metoda to wkucie pod klej i oderwanie całości- częsci. Generalnie, dużo roboty... no właśnie takie bursztynowe coś.. troche nie chce mi sie kuć popróbuje jeszcze jakiejś chemii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts