ara 02.01.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Było o Franke, z fragranitu i ...pod oknem. A co powiecie o zlewie w rogu kuchni . Fanaberia, wyrzucone pieniądze, czy może - rozwiązanie wartewyższej ceny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 02.01.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Jeżeli pasuje do koncepcji, to żadne fanaberie, tylko normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 02.01.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Ja zrobiłem podobnie,lecz żeby było ładniej osadziłem w blacie dwie okrągłe komory.Pośrodku bateria.Komory są wygodne,duża średnica i głębokie.Wygląda to super no i zajmuje najmniej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 02.01.2004 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Ja zrobiłem podobnie,lecz żeby było ładniej osadziłem w blacie dwie okrągłe komory.Pośrodku bateria.Komory są wygodne,duża średnica i głębokie.Wygląda to super no i zajmuje najmniej miejsca. pattaya,bądż tak dobry i podpowiedz producenta tego sprzętu. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 02.01.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 HA! A żebym to ja pamiętał.Ale nie ma z tym problemu.Widziałem w wielu sklepach.Ja kupowałem w W-wie na Bartyckiej-największy chyba wybór ale widziałem też w zwykłych sklepach i marketach.A propos marketów,w Praktikerze takie komory były 25% droższe i wyglądały byle jak.Zresztą ja zawsze omijam markety szerokim łukiem.Montaż jest prosty-wyciąłem w blacie dwie okrągłe dziury,uszczelki,silikon i gotowe.Ładnie wygląda połączenie stali i drewna w kolorze wiśni.Mam całą taką kuchnię z lodówką włącznie i pomarańczowe ściany-BOMBA.Nie jestem chwalipiętą,ale jesteśmy z żoną dumni z kuchni.Moja lepsza połowa projektuje wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 03.01.2004 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 Mam taki zlewozmywak od 10 lat i się sprawdza. Trzeba tylko zamykać wodę, gdy się przestawia kran na sąsiednią komorę. W naszym wypadku nie mieliśmy za bardzo pola manewru by wybrać inne rozwiązanie. Kuchnia owarta, do zabudowy tylko dwie ściany 2 i 3m. Na krótszej ścianie od lewej strony: lodówka, szafka 50cm, zlew narożny 90cm na 90cm, szafka 100cm, kuchenka 50cm, szafka 50cm. Innego układu jakoś sobie nie mogliśmy wyobrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabak1 04.01.2004 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Mam taki zlewik popieram jest sporo droższy ale wygląda extra, a przy otwartej kuchni efekt wizualny też jest ważny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts