Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zlew: NARO?NY

ara

Recommended Posts

Ja zrobiłem podobnie,lecz żeby było ładniej osadziłem w blacie dwie okrągłe komory.Pośrodku bateria.Komory są wygodne,duża średnica i głębokie.Wygląda to super no i zajmuje najmniej miejsca.

pattaya,bądż tak dobry i podpowiedz producenta tego sprzętu. Pozdr. :roll:

HA! A żebym to ja pamiętał.Ale nie ma z tym problemu.Widziałem w wielu sklepach.Ja kupowałem w W-wie na Bartyckiej-największy chyba wybór ale widziałem też w zwykłych sklepach i marketach.A propos marketów,w Praktikerze takie komory były 25% droższe i wyglądały byle jak.Zresztą ja zawsze omijam markety szerokim łukiem.Montaż jest prosty-wyciąłem w blacie dwie okrągłe dziury,uszczelki,silikon i gotowe.Ładnie wygląda połączenie stali i drewna w kolorze wiśni.Mam całą taką kuchnię z lodówką włącznie i pomarańczowe ściany-BOMBA.Nie jestem chwalipiętą,ale jesteśmy z żoną dumni z kuchni.Moja lepsza połowa projektuje wnętrza.

Mam taki zlewozmywak od 10 lat i się sprawdza. Trzeba tylko zamykać wodę, gdy się przestawia kran na sąsiednią komorę.

W naszym wypadku nie mieliśmy za bardzo pola manewru by wybrać inne rozwiązanie. Kuchnia owarta, do zabudowy tylko dwie ściany 2 i 3m. Na krótszej ścianie od lewej strony: lodówka, szafka 50cm, zlew narożny 90cm na 90cm, szafka 100cm, kuchenka 50cm, szafka 50cm. Innego układu jakoś sobie nie mogliśmy wyobrazić.