focus 28.10.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam, Mam pytanie czy używał ktoś pompy elektrycznej do spuszczenia wody z instalacji? Głównie dotyczy to instalacji ogrodowej ale nie tylko. Słyszałem że coś takiego można zrobić, ale nie wnikałem w szczegóły jednak po ostatniej zimie (-25 st) trochę się obawiam. Posiadam dom letniskowy i nie będę z niego korzystał przez najbliższe kilka miesięcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 28.10.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 grawitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
focus 28.10.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 grawitacja I tak i nie oczywiście tak robię teraz czyli normalnie grawitacyjnie ale zajmuje to dużo czasu a i nie jest to dokładna metoda bo mimo teoretycznie spadków woda zostaje w instalacji tak czy owak. Napewno mówił mi to hydraulik ale wyrzuciłem namir do niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 28.10.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 W drugą stronę. Sprężone powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts