agnieszkakusi 05.12.2006 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Magpie, za ile je zamówiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2006 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 zamówiłam w piątek, a dziś garnki są już u mnie. Ładne, naprawde ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.12.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Agnieszkakusi moje kosztowały 369,99zl. Pocieszylas mnie piszac, ze jestes zadowolona z zakupu, bo ja do konca nie wiedzialam, ktore wybrac tefala czy berghoffa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2006 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 To chyba kupiłyśmy garnki z tego samego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 06.12.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 ja zdecydowanie NIE POLECAM garnków BERGHAUS moze podobnie brzmi jak BERGHOFF ale sa do niczego, a cena wcale nie jest atrakcyjna dostalam te garnki w prezenciie, wiec nie powinnam narzekac, ale naprawde sa beznadziejne mam je ok 2 lata i tylko w jednej pokrywce pozostal dzialajacy termometr. w reszcie albo po prostu odpadł albo dostala sie do jego wnetrza woda i przestal dzialac a garnki maja podobno dozywotnia gwarancje niestety nie bardzo mam gdzie sie udac do reklamacji, bo garnki byly kupione u jakiegos cygana generalnie uwazajcie, jesli wydaje sie 500-700 zl na garnki lepiej miec paragon pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.12.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 To chyba kupiłyśmy garnki z tego samego miejsca Pochwal sioę z jakiego - bo Gwiazdka się zbliża i żonie jakis prezent musze zrobić - a wpadła mi lewa kasa:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.12.2006 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Sebo, garnki kupione na allegro, ale nie widzę już tej aukcji. Mam od nich paragon z danymi "Musicland" Os. Teatralne 3 31-946 Kraków. Może wg. tych danych uda Ci się znaleźć ich na allegro albo ustal przez TP SA telefon do nich. To jest jakiś sklep więc nie ma problemów z wysyłką. Zamawiałam w piątek, we wtorek garnki były u mnie. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.12.2006 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Jesli kupilam garnki na tej samej aukcji co agnieszkakusi , a wszystko na to wskazuje ze tak, to byla to ta aukcja http://www.allegro.pl/item145403927_mikolaj_tuz_tuz_zestaw_tefal_edition_10cz_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.12.2006 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Dzięki, Magpie...Teraz Sebo będzie mógł kupić garnki żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.12.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Widzialam dzisiaj na zywo garnki berghoffa, wlasnie ten komplet, ktory polecala UKF i powiem Wam, ze bardzo sie ciesze, ze ich nie zamowilam!!! Po ich dokladnym obejrzeniu i podotykaniu stwierdzilam, ze sa tania podrobka zeptera, nie sa warte tych pieniedzy, ktore trzeba za nie zaplacic. Widzialam za to dwa garnki tefala z tego kompletu, ktory zakupilam na aukcji i barrrrrrrdzo mi sie podobaja. No i jeszcze cos, dzisiaj wyjatkowo jechalam do pracy autobusem i cos mnie podkusilo zboczyc z drogi i udac sie inna , no i przez przypadek trafilam na nowo otwarty sklep gospodarstwa domowego, a tam garneg do gotowania makaronu z sitkiem, pokrywka i dodatkowo z plaska miska do podgrzewania ryzu, a cena powalila mnie na kolana . Kosztowal 65zl, wiec nawet nie zastanawialam sioe tylko od razu kupilam, jutro wstawie fotki, bo garnek zostal w pracy. A ja czailam sie na taki garnek z tescomy, tylko ze ten z tescomy kosztuje 220zl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.12.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Obiecane zdjecia garnka do gotowania makaronu. http://images2.fotosik.pl/297/31a736e2f5fedb73med.jpg http://images2.fotosik.pl/297/cd1c9373e9bd0c0bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.02.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Będę kupowała gary ze stali nierdzewnej, chciałabym takie żeby się w nich nie przypalało. Jakie macie garnki ?, jakiej firmy ? Poradźcie, doradźcie, pomóżcie. Nie mówta tylko, że Zepter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 05.02.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 żeby sie nie przypalało to trzeba w kuchni umiejętnie. Ja mam Ikea. Przyzwoite jak na swoja cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.02.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Do tej pory używałam emaliowanych (16 lat) - nie przypalałam teraz płyta elektryczna, więc muszą być stalowe. O tym przypalaniu, to słyszałam głównie od mojej mamy, a Ona, to kuchara od 40-tu lat pewnie jakiś badziew ma Ikea - OK, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 05.02.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ja mam BergHOFF - użytkuję od 1,5 roku i super A z Ikei nie polecam tortownicy bo przecieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.02.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Zerknij tu: http://forum.muratordom.pl/garnki-patelnie,t87230.htm?highlight=garnki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taleja 06.02.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ja mam BergHOFF - użytkuję od 1,5 roku i super Mam i również polecam Użytkuję jakieś 3-4 lata - nic się nie dzieje. Nawet nie przypaliłam nigdy potrawy (a mam skłonności do zapominania o wstawionym garze ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.02.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dzięki za odpowiedzi. Dziewczyny, drogie te gary BergHOFF ? Szukałam na forum podobnego tematu i nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 06.02.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 U mnie tefal edition, też polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 06.02.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 poszukaj tutajhttp://www.e-naczynia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts