Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakie garnki wybrać?

agnieszkakusi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 118
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja zdecydowanie NIE POLECAM garnków BERGHAUS

moze podobnie brzmi jak BERGHOFF ale sa do niczego, a cena wcale nie jest atrakcyjna

dostalam te garnki w prezenciie, wiec nie powinnam narzekac, ale naprawde sa beznadziejne

mam je ok 2 lata i tylko w jednej pokrywce pozostal dzialajacy termometr. w reszcie albo po prostu odpadł :( albo dostala sie do jego wnetrza woda i przestal dzialac

a garnki maja podobno dozywotnia gwarancje :p

niestety nie bardzo mam gdzie sie udac do reklamacji, bo garnki byly kupione u jakiegos cygana :o

generalnie uwazajcie, jesli wydaje sie 500-700 zl na garnki lepiej miec paragon

pozdrawiam

Sebo, garnki kupione na allegro, ale nie widzę już tej aukcji. Mam od nich paragon z danymi "Musicland" Os. Teatralne 3 31-946 Kraków. Może wg. tych danych uda Ci się znaleźć ich na allegro albo ustal przez TP SA telefon do nich. To jest jakiś sklep więc nie ma problemów z wysyłką. Zamawiałam w piątek, we wtorek garnki były u mnie. Polecam. :lol:

Widzialam dzisiaj na zywo garnki berghoffa, wlasnie ten komplet, ktory polecala UKF i powiem Wam, ze bardzo sie ciesze, ze ich nie zamowilam!!! Po ich dokladnym obejrzeniu i podotykaniu stwierdzilam, ze sa tania podrobka zeptera, nie sa warte tych pieniedzy, ktore trzeba za nie zaplacic. Widzialam za to dwa garnki tefala z tego kompletu, ktory zakupilam na aukcji i barrrrrrrdzo mi sie podobaja.

No i jeszcze cos, dzisiaj wyjatkowo jechalam do pracy autobusem i cos mnie podkusilo zboczyc z drogi i udac sie inna , no i przez przypadek trafilam na nowo otwarty sklep gospodarstwa domowego, a tam garneg do gotowania makaronu z sitkiem, pokrywka i dodatkowo z plaska miska do podgrzewania ryzu, a cena powalila mnie na kolana :p . Kosztowal 65zl, wiec nawet nie zastanawialam sioe tylko od razu kupilam, jutro wstawie fotki, bo garnek zostal w pracy. A ja czailam sie na taki garnek z tescomy, tylko ze ten z tescomy kosztuje 220zl :evil: .

• 2 weeks później...
  • 2 years później...