Marfa 06.02.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dzięki za odpowiedzi. Dziewczyny, drogie te gary BergHOFF ? Szukałam na forum podobnego tematu i nie znalazłam No niestety nie wiem, bo dostaliśmy w prezentach ślubnych może są ceny na stronie http://www.berghoff.pl , ale chyba dopiero po zalogowaniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.02.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Już zagłębiam się w lekturze Ale będę gotować, ale będę gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 06.02.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ja dostąłem garnki Fagora i są super, szybko się nagrzewają, długo trzymają ciepło, mają powlokę antyadhezyją, łatwo się myją i bardzo drogie nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 06.02.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 my mamy AMC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 08.03.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 może ktos mi podpowie które garnki bergoffa wybrac bo jest pare rodzajów i ceny tez są różne dodam ze mam kuchenke indukcyjna pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 08.03.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 U nas są tefala na indukcje moge polecić...jedyne co mnie w nich wkurza to dzwięki "strzelającej"pokrywki ....ale to może tylko mi przeszkadza....choć drugi raz tez bym je kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 08.03.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja też dostałam w prezencie ślubnym komplet garnków BERGHOFF-a i muszę powiedzieć, że są rewelacyjne - grube stalowe dno świetnie trzyma ciepło. Komplet składał się z czterech garnków z pokrywkami, dużej patelni z pokrywką, dwóch misek stalowych z pokrywkami plastikowymi, wkładki do gotowania na parze i jeszcze jakiś paru drobiazgów. Zapakowane to było w duże tekturowe firmowe pudło. Wśród instrukcji i gwarancji znalazłam coś jak paragon i kwota na nim wynosiła 1000 euro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dodka 09.03.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 napewno gdzieś na pudełku albo garnkach jest napisane jaki to model, ja już zakupiłam na allegro http://allegro.pl/item564850973_berghoff_garnki_invico_16szt_met_indukcja_poznan.html są pare rodzajów tych garnków komplet zaczyna sie od 350 a konczy na ponad 1000 tylko ciekawe jak w gotowaniu czy tez jest aż taka różnica ja swoje dopiero będę użytkowac za miesiac także wtedu sie cos wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 09.03.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 nie będę ściemniał, że przetestowałem wiele firm ale wiem, że tanie oferuje IKEA - za to po trzech latach są do wyrzucenia, natomiast BergHOFF wydaje mi się idealny do domu - nie zabijają cenami, solidne wykonane, do tego estetyczne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 10.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ja też dostałam w prezencie ślubnym komplet garnków BERGHOFF-a i muszę powiedzieć, że są rewelacyjne - grube stalowe dno świetnie trzyma ciepło. Komplet składał się z czterech garnków z pokrywkami, dużej patelni z pokrywką, dwóch misek stalowych z pokrywkami plastikowymi, wkładki do gotowania na parze i jeszcze jakiś paru drobiazgów. Zapakowane to było w duże tekturowe firmowe pudło. Wśród instrukcji i gwarancji znalazłam coś jak paragon i kwota na nim wynosiła 1000 euro.... Nie widziałam garnków BERGHOFF-a droższych jak 800 zł. - 6 części. Ja kupuje pojedynczo, chociaż drożej wychodzi, ale część z tych kompletowych, u nas nie miałaby zastosowania i patelnia za mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 10.03.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 garnk do gotowania tefal'a garniki do podsmażenia i duszenia berghoff, patelniie głębokie z odkręcaną rączką Berghoff przykrywki do duszenia i smażenia Berghoff Patelnie z odkręcaną rączką kosztują ok 230-250 zł szt więc cena za ten komplet ok 1000 Euro jest możliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grizzli 11.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 ja mam stalowe z IKEA, seria 365+, bo takie na indukcję tez dobre. Jestem bardzo zadowolona. Zwłaszcza te, które mają teflon (czy cos podobnego) w środku, są bardzo praktyczne i niezłe "na oko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 11.03.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 No wlasnie garnki z Ikei.Przyszedl czas na szukanie garow do indukcji, ogladalismy rozne,rozniste. Niestety zadne nie byly oszalamiajce, jak juz byly wzglednie ladne wizualnie ze tak powiem, to cena powalala.Az pewnego razu w Ikei zobaczylismy gary,ktore nie moge powiedziec zeby powalily od razu na kolana, ale to bylo to. Wyglad jak dla nas rewelacyjny,cena rowniez do przyjecia i do kupienia na sztuki plus jakies tam do nich dodatki, wkladki, sita...... http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10100443 Uzywamy je juz pare miesiecy i sprawuja sie doskonale.No i do tego patelnie Ingenio, ktore pozostaly jeszcze z mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha87 11.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Też chcę kupic garnki Brghoffa. Przeglądałam różne opinie na necie i większośc jest negatywna. Ogólnie rzecz biorąc nikt ich nie poleca. Czy one nadają się na indukcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 11.03.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Sprawdzcie garnki Vinzer - http://www.vinzer.com/eng.htmlDopiero kilka posiłków na nich ugotowane ale wydają się ok. Ciężkie jak czołg.No chyba, że komuś się bardzo nie śpieszy i może poczekać aż Euro trochę spadnie. Wtedy warto poszukać na Ebayu z Niemiec - można znaleźć super garnki niemieckich firm za € 200/250. PozdrawiamP.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.03.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Też chcę kupic garnki Brghoffa. Przeglądałam różne opinie na necie i większośc jest negatywna. Ogólnie rzecz biorąc nikt ich nie poleca. Czy one nadają się na indukcję? Jeżeli chodzi Ci o BERGHOFF, to wprost przeciwnie. Ja znajduję jakieś 99% opini pozytywnych. Gdzie widziałaś te negatywne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 11.03.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Nie widziałam garnków BERGHOFF-a droższych jak 800 zł. - 6 części. Ja kupuje pojedynczo, chociaż drożej wychodzi, ale część z tych kompletowych, u nas nie miałaby zastosowania i patelnia za mała. Możliwe, że się pomyliłam, gdyż wszystkie dokumenty w środku były w języku niemieckim - ten paragon również. Niemniej jak zobaczyłam kwotę to byłam w szoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha87 11.03.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Też chcę kupic garnki Brghoffa. Przeglądałam różne opinie na necie i większośc jest negatywna. Ogólnie rzecz biorąc nikt ich nie poleca. Czy one nadają się na indukcję? Jeżeli chodzi Ci o BERGHOFF, to wprost przeciwnie. Ja znajduję jakieś 99% opini pozytywnych. Gdzie widziałaś te negatywne? W zasadzie to była jedna ze stron (poniżej link). Czytanie opinii takich jak te zniechęcają dlatego chciałabym, aby ktoś kto juz użytkuje te garnki wypowiedział się o ich funkcjonalności. http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=124&w=84620465 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.03.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jak ktoś chce wydać duuuuuuuuuuuuuuużo kasy to polecam garnkiLAGOSTINY - rewelacyjne, niestety posiadam tylko dwa, ale są the best !!! a pozostałe mam TEFALA oraz zakupione w DUCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondi10 11.03.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 mhm, w Krakowie jest outlet z agd w tym garnkami berghoffa i tam są ceny rzędu 700-800 zł za stosunkowo małe zestawy więc wydaje mi się, że jeśli zestaw jest duży, a sklep normalny, to cena powyżej 1000 złotych niekoniecznie jest przesadzona. ceny za granicą to inna bajka, nie mam pojęcia jak to wygląda w Niemczech na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts