alladyn71 28.10.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Czy ktos moglby mi napisac ile placi sie za reczne polozenie tynku maszynowego za 1m2 (dolnoslaskie) z gabkowaniem? Dlaczego maszynowy? Bo tanszy. Dlaczego zatem nie maszynowo tylko recznie? Bo mam juz tynki i potrzebuje zaledwie 2-3mm nowych tynkow (poryli mi sciany elektrycy ), zeby wyrownac sciane, a mam caly dom do zrobienia + sufity Z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 29.10.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Nikt nie kladzie recznie tynkow mechanicznych To moze zapytam tak. Tynkarz zaroponowal 15zl za m2. Duzo? Pytam tynkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlom 30.10.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam,ja płaciłem dokładnie 15 zł/mkw za tynki ręczne cementowo-wapienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 31.10.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Czy ktos moglby mi napisac ile placi sie za reczne polozenie tynku maszynowego za 1m2 (dolnoslaskie) z gabkowaniem? Dlaczego maszynowy? Bo tanszy. Dlaczego zatem nie maszynowo tylko recznie? Bo mam juz tynki i potrzebuje zaledwie 2-3mm nowych tynkow (poryli mi sciany elektrycy ), zeby wyrownac sciane, a mam caly dom do zrobienia + sufity Z gory dziekuje za odpowiedz Ręcznie mozna naciągnąc "szlichtę" cem-wap z piaskiem kwarcowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts