kowa6 28.10.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Mam do ocieplenia szczelinę ok. 20cm między dwoma budynkami. To jest właściwie jedyna możliwa metoda docieplenia mojego domu, czyli zrobienie kilku dziur i wdmuchanie granulatu. u mnie jest 1 warstwa 24 cm pustaka. zamiast granulatu styropianu są jeszcze metody wdmuchu wełny i pianki, ale ze względu na wilgoć pochłanianą od ziemi jakoś przemawia do mnie ten stryropian. Czy ktoś może coś poradzić odnośnie tych metod? nie jest to jeszcze zbyt sprawdzone i nie widzę za wielu wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 28.10.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Na wyspach ta technologia jest stosowana masowo to znaczy u zamożniejszych ale ogólnie fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts