Nefer 01.11.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Nefer ja nikogo nie lecze ,nie postawilam tu nikomu ZADNEJ diagnozy,powiedzialam jakie badania zrobic i ,ze trzeba szybko isc do lekarza bo z sercem nie ma zartow.Te preparaty ,ktore tu wypisalam są dostępne bez recepty i maja tylko korzystny wplyw na serce. i tego własnie nie wiemy. Na moje mają na ogół kiepski wpływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.11.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 hmm..Nefer,ale ,ktory z tych preparatow zle na Ciebie dziala...przreciez biovital zwiera głog,ktory wzmacnia siłę skurczow serca,kawasy omega 3 dzialaja antyarytmicznie,obnizają poziom cholesterolu i troglicerydow ,są bardzo polecane przez wszytkich lekarzy,cardiomin to tylko wapn,magnez i potas -samo zdrowie i wzocnienie dla serduszka( pod warunkiem,ze ktoś nie cierpi na NADMIAR potasu bo to tez daje objaw szybkiego bicia,ale tak jak mowilam dlatego najpierw trzeba zrobic badania na elektrolity! ). Jeżeli ktorys z tych preparatow na Ciebie zle dziala to może masz poprostu alergię na dany preparat. Reasumują ja tu nie chce nikogo przez net leczyc,dziewczyny do lekarza marsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Biovital powoduje arytmię u mnie - serducho mi wali jak wściekłe a potem powolutku ... bez sensu :) A na koniec mam wrażenie, że już się nie poruszy Tak mam Może w dzieciństwie za dużo glucardiamidu zjadłam Ale sauna na mnie też tak działa Zawsze jak się z nami dzieje cos dziwnego - cos czego wcześniej nie zauważyłysmy - do lekarza marsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.11.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 hmm..to rzeczywiscie dziwne,no,ale są takie przypadki,rzadkie bo rzadkie,ale bywają ....może ten biovital jakos za bardzo Ci naczynia rozszerza i stąd ta arytmia?Pytalas o to lekarza? Moja mama np nie może aspiryny brac bo aspiryna rozrzedza krew i mama natychmiast arytmii serca dostaje,tak samo ma po czosnku i cebuli Dobra idę spac....dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Prawda - mnie Aspiryna Bayerowska załatwia na amen - serducho mnie boli po prostu. Ale nasza Polopiryna już nie :) Tak, każdy ma inaczej Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.11.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Aha Przy fenoterolu brałam isoptin ale działał efekty było widac dopiero jakieś 1,5 godziny od wzięcia tabletki. Poród oczywiście naturalny i chyba dobrze bo po 4 godzinach od porodu nie czułam, ze wogóle rodziłam. Zresztą lekarze (Karowa) wogóle nie widzieli potrzeby cc. Wskazaniem nawet nie było to, ze mój syn własnie przez fenoterol ma wadę serca i badania w okresie płodowym byłe na tyle złe, ze zaraz po porodzie miał miec operację. Na całe szczęście nie było tak źle. Muszę zrobić badania i tyle. Tylko czasu wciąż brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.11.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Mój rekord 60/ ? NIemierzalne było :) Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.11.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Prawda - mnie Aspiryna Bayerowska załatwia na amen - serducho mnie boli po prostu. Ale nasza Polopiryna już nie :) Tak, każdy ma inaczej Dobranocki No coz, w zasadzie to to samo - kwas acetylosalicylowy, z tym, ze w Aspirynie Bayerowskiej jest go ciut wiecej, moze dlatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Prawda - mnie Aspiryna Bayerowska załatwia na amen - serducho mnie boli po prostu. Ale nasza Polopiryna już nie :) Tak, każdy ma inaczej Dobranocki No coz, w zasadzie to to samo - kwas acetylosalicylowy, z tym, ze w Aspirynie Bayerowskiej jest go ciut wiecej, moze dlatego? Jest czystszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.11.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No tak, do Polopiryny dodaja jeszcze wapn zdaje sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 02.11.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Mówiłyście, że jest krem rozgrzewający stopy.A czy jest krem rozgrzewający dłonie? Bo podgrzewanie ich co i raz na grzejniku jest z letka niewygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 02.11.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Mówiłyście, że jest krem rozgrzewający stopy. A czy jest krem rozgrzewający dłonie? Bo podgrzewanie ich co i raz na grzejniku jest z letka niewygodne. chyba tylko rękawiczki Co zostają albo gorący kubek tzn. kubek z gorącym napojem - tez się łapki ogrzeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.11.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 albo tego kremu do stóp użyć do rąk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 02.11.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 albo tego kremu do stóp użyć do rąk To samo mi przyszło do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 albo tego kremu do stóp użyć do rąk To samo mi przyszło do głowy Ciekawe jaki ma zapach. Czasami kremy do stóp mają dodawaną kamforę i wtedy ich zapach jest nie do wytrzymania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.11.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 kiedyś miałam cynamonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STRASS 06.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Fajnie to się czyta !! Słuchajcie Nefer " Przez internet się nie leczy " Pozdrawiam javascript:emoticon('') STRASS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.11.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Bardzo bolą mnie dzisiaj oczy, a nie mogę sprawdzić jakie mam ciśnienie bo pożyczyłam "maszynkę"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 To i ja się do Was dopiszę. W ciąży (zaawansowanej) po wdrapaniu się na pięterko położna spytała mnie, czy jeszcze żyję (ciśnienie miałam 90/60). Akurat tego dnia świetnie się czułam. Na studiach lekarka stwierdziła u mnie właśnie hipotonię ortostatyczną. Przez jakiś czas brałam tabletki- zdecydowanie lepiej się po nich czułam. Teraz od jakiegoś czasu piję wspominaną już yerba mate. Staram się parzyć ją tak, jak zalecają- jest bardzo mocna, ale też skuteczna. Ja zakupiłam kilka kilogramów (dużo jej wychodzi do jednego parzenia) Zimne dłonie i stopy to standard, kiedyś zdarzały mi się omdlenia, teraz na szczęście już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 12.11.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 A może macie inne sosoby na podanie yerba mate. Kupiłam i po jednym uzyciu stwierdziłam że to nie jest to co tygryski lubią. paskuda brrr. Może mozna zaparzyc jak normalną herbatkę, tylko czy taki słaby napar pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts