EZS 17.05.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Tutaj masz kilka prostych rad na niskie ciśnienie. Powinno pomóc: http://czym-grozi-niskie-cisnienie.blogspot.com/2014/04/jak-doprowadzic-niskie-cisnienie-do.html nie wiem, co to takiego, ale zawiera trochę "prawd" obiegowych niezbyt prawdziwych zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 03.06.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 ,,Dobry" komentarz po wskazanym linku idz do lekarza recepta pewna (prowizja od recepty tez)A na marginesie czy niskocinieniowcy maja dobre wypróznianie ?.tu moze byc przyczyna.Tego tematu nikt nie porusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 02.02.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 czy ten wątek nie jest aby dla zoombie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaka1 11.02.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Najlepeij to pójść do dobrego specjalisty ale nie takiego, który Ci rzepiszę tonę lekarstw ale takiego, który naprawdę doradzi co z nim zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka90 26.02.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 trzeba też pamiętać, jak to ciśnienie jest niższe i ile kto ma lat, jaki tryb życia prowadzi jak ciśnienie jest nie dużo niższe, to można je łatwo ustabilizować, wystarczy nawet porada u farmaceuty, taka wiedza tajemnicza nie jest sama widziałam taki przypadek, że 17 latka miała za niskie ciśnienie i w sumie w jej przypadku nie było to chyba aż tak groźne, tutaj mam ten wątek: http://www.biomedical.pl/forum/niskie-cisnienie-rozkurczowe-vt117.html ale jeżeli jest osoba w podeszłym wieku to może być już poważniejszy problem nawet osoby po 40 roku życia mogą mieć nie najlepiej z tym problemem ale po co ja to wszystko piszę jak widzę że i tak pod koniec tutaj wątek schodzi na złą drogę ach chyba lubie się wymieniać wiedzą ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts