bobiczek 28.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 wiecie, w temacie "Współczesne cechy Polaków!" Wywali - a miałem się doktoryzować - uwzględniając w pracy właśnie wszystkie posty z tego tematu - Oj ten nasz Moderator, ojojojoj - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a coście tam nawywijali? bo nie czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Trzeba być na bieżąco. Co Ty, prasy nie czytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.10.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 no i narobiło się dalej!!!!!!!!!!!!!!bo przed sekundą chciałem zacytować Lumpa - i mi sie pokazał jako - nie ma tematu- o osiedlach pozamykanych jako enklawy.Co jest?I Lumpa przeczytałem, ale juz go tam nie ma - w tych "osiedlach zamknietych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No popatrz. A tak fajnie kobita gada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 jezzzzusie ... może to jakaś .... hm..... awaria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Eeeee tam awaria. Ważne ,że leci z nami pilot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.10.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No popatrz. A tak fajnie kobita gada. no miałem analogię jedną i przykład z naszego podwórka polskiego. Ale co. teraz......... A takim chciałem być mądrym adwersarzem, kurczelebele........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 My Cię też lubimy i chętnie z Tobą mądrze pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 My Cię też lubimy i chętnie z Tobą mądrze pogadamy. mów za siebie .... odnośnie lubienia się zgodze ... ale na mądrą gadkę nie licz ... mój mózg przestał pracować kole 19 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 mów za siebie .... odnośnie lubienia się zgodze ... ale na mądrą gadkę nie licz ... mój mózg przestał pracować kole 19 .... No dobra. Ciebie też lubimy ale z Tobą będziemy gadać głupio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 pierniczysz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.10.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 no bo myślę tak. Jak Lump będzie mądra - to potrafi wykorzystać na ten przykład... Kancelaria Sejmu: Dz.U. 1997 Nr 133 poz. 883 USTAWA z dnia 29 sierpnia 1997 r. i dalej Art. 24. § 1. Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny. to o ochronie danych osobowych jest - ale jak sie wytnie z kontekstu - to amerykański prawnik pewnie by jakoś w naszych realiach poradził sobie - no nie? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 28.10.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 A ja poczytywałam tamten temat i śledziłam gorącą dyskusję cały temat wywalili? dlaczego? od rana nie czytałam, co tam się podziało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.10.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 War Star było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 28.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.10.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 to o ochronie danych osobowych jest - ale jak sie wytnie z kontekstu - to amerykański prawnik pewnie by jakoś w naszych realiach poradził sobie - no nie? - W rzeczy samej ma Kolega niechybnie rację. Abstrahując jednak od faktu, iż rzeczone prawo amerykańskie opiera się jednakowoż na precedensie jak i swobodnej nadinterpretacji niektórych emigrantów - ławników sądowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.10.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 no bo myślę tak. Jak Lump będzie mądra - to potrafi ...... a to dosyć ryzykowne założenie a czyje dobra zostały zagrożone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.10.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 War Star było! i kto występował w charakterze Star ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 28.10.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 War Star było! no i przegapiłam a ciekawie się Was czytało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts