daggulka 28.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Abstrahując ... nie no ... nie poradzę , że na to słowo mam przed oczyma: Laboratorium chemiczne. Blondynka pyta się brunetki - Co robisz? - Ekstrahuje... - odpowiada brunetka. - Naprawdę!? Zrób mi ze dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawa1970 28.10.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nic ciekawego, czyli koncert życzen. Była dedykacja dla chadzających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 28.10.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 mówicie że coś znikło wzięło? ja dostałam info o wiadomości na priv więc sprawdzam a tam nic może to powiązane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.10.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nic ciekawego, czyli koncert życzen. Była dedykacja dla chadzających. serio poleciało haslo Fuck You Very Much? uuuuuuuuu..nie było za dobrze - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.10.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 War Star było! i kto występował w charakterze Star ? kurde, chyba miało jednak być Star Wars!!!!!! - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.10.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nic ciekawego, czyli koncert życzen. Była dedykacja dla chadzających. nieeeeeee, sam kawałek wart zachowania w pamięci i podsyłania niektórym. Ja wyśle raz w tygodniu na pewno. Zaczynam od poborcy podatkowego jednego....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Abstrahując ... nie no ... nie poradzę , że na to słowo mam przed oczyma: Laboratorium chemiczne. Blondynka pyta się brunetki - Co robisz? - Ekstrahuje... - odpowiada brunetka. - Naprawdę!? Zrób mi ze dwa... Bardzo przepraszam, może będę niezbyt taktowny w tej poważnej, bądź co bądź, sytuacji, ale Koleżanka w tej chwili bardzo poważnie zaśmieca wewątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Bardzo przepraszam, może będę niezbyt taktowny w tej poważnej, bądź co bądź, sytuacji, ale Koleżanka w tej chwili bardzo poważnie zaśmieca wewątek. ależ to Ty przecież napisałeś: Abstrahując ... ja Cie o to nie prosiłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawa1970 28.10.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 http://img94.imageshack.us/img94/769/forumrz.jpg i takie tam teksty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.10.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Bardzo przepraszam, może będę niezbyt taktowny w tej poważnej, bądź co bądź, sytuacji, ale Koleżanka w tej chwili bardzo poważnie zaśmieca wewątek. sie tramwaja czep - a nie porządnych obywatel w ważnych i wspólnych kwestiach......i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 wawa1970 ... hm ... i o to poszło? chyba naprawdę przegięli - k.... i ch.... lecą w komentach na tym forum i nikt się nie czepia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 sie tramwaja czep - a nie porządnych obywatel w ważnych i wspólnych kwestiach......i Serdecznie Kolegę przepraszam, chociaż nie wiem czy wytrzymam i nie powtórzę tego wybryku. Może ktoś mógłby przetłumaczyć, co znaczy fuk ju wery much. Czy to coś na owady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.10.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 nie wiem, nie znam sie...ale jeżeli ktoś do kogoś (nawet songiem) zwraca się w ten sposób-cytuję słowa kawałka Pieprz sięPieprz się bardzo, bardzoBo nienawidzimy tego, co robiszI nienawidzimy całej twojej ekipyWięc proszę nie utrzymuj z nami kontaktów no to ja wiecie - ale idę za barierkę dla widzów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 28.10.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 i co, o ten jeden tekst poszło ??? niezły hyde park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 28.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 nie wiem, nie znam sie... ale jeżeli ktoś do kogoś (nawet songiem) zwraca się w ten sposób-cytuję słowa kawałka Pieprz się Pieprz się bardzo, bardzo Bo nienawidzimy tego, co robisz I nienawidzimy całej twojej ekipy Więc proszę nie utrzymuj z nami kontaktów no to ja wiecie - ale idę za barierkę dla widzów...... no, ale to cały wątek trzeba było wziąć i wywalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 28.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 nie wiem, nie znam sie... ale jeżeli ktoś do kogoś (nawet songiem) zwraca się w ten sposób-cytuję słowa kawałka Pieprz się Pieprz się bardzo, bardzo Bo nienawidzimy tego, co robisz I nienawidzimy całej twojej ekipy Więc proszę nie utrzymuj z nami kontaktów no to ja wiecie - ale idę za barierkę dla widzów...... no, ale to cały wątek trzeba było wziąć i wywalić? cały! bo tam sama najprawdziwsza prawda była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawa1970 28.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 i co, o ten jeden tekst poszło ??? niezły hyde park Dokładnie. Plus MARTINIE1 guma w majtkach strzeliła, zaczeła pisac od rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.10.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 słuchajcie - moderator regulamin zna - zna na 100%ciaków. A tam na początkowej stronie Hyde Parku wyraźnie pisze tak : To dział na wszystkie wątki i tematy, które nie mieszczą się w innych działach. By nie podlegały represjom, trafią tutaj. Zapraszamy do nowych dyskusji Regulamin forum obowiązuje - spieramy się na poglądy, nie obrażamy dyskutantów ani innych. i już macie odpowiedź. PS: Pepeg - a spróbuj tylko urazić, zaraz zgłaszam służbom..... - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.10.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Pieprz się Pieprz się bardzo, bardzo Bo nienawidzimy tego, co robisz I nienawidzimy całej twojej ekipy Więc proszę nie utrzymuj z nami kontaktów no to ja wiecie - ale idę za barierkę dla widzów...... To ja się Koledze wcale nie dziwię, że pała takim oburzeniem siarczystym. Można przecież było to zaśpiewać zupełnie inaczej np tak: Odczep się Odczep się bardzo , bardzo Bo nie lubimy tego, co robisz I mamy wątpliwości co do obiektywizmu twojego zespołu koleżeńskiego Więc proszę zmień się w naszych wspólnych relacjach. Prawda ,że lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a co mi tam ... zapytałam w dziale właściwym http://forum.muratordom.pl/co-sie-dzieje-dlaczego-znikaja-tematy-i-wpisy,t172872.htm może odpowiedzą ... bo to już ostatnio nie pierwszy taki przypadek ... coś za dużo ostatnio obcinają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts