bobiczek 28.10.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Pieprz się Pieprz się bardzo, bardzo Bo nienawidzimy tego, co robisz I nienawidzimy całej twojej ekipy Więc proszę nie utrzymuj z nami kontaktów no to ja wiecie - ale idę za barierkę dla widzów...... To ja się Koledze wcale nie dziwię, że pała takim oburzeniem siarczystym. Można przecież było to zaśpiewać zupełnie inaczej np tak: Odczep się Odczep się bardzo , bardzo Bo nie lubimy tego, co robisz I mamy wątpliwości co do obiektywizmu twojego zespołu koleżeńskiego Więc proszę zmień się w naszych wspólnych relacjach. Prawda ,że lepiej? no niby podobnie, ale wie Pan Panie Kolego - lepiej powiedzieć "spieprzaj dziadu" niż spier....aj. Niby to samo - ale jak brzmi? prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 I nie wiem, czy Martinka wybaczyla mi na zawsze czy tylko tak dla jaj Ta robota popoludniami na powazne braki we wiadomosciach mnie naraza. No co bylo after, jak polazlam kursantow kocowkow uczyc, no co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 28.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 28.10.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 A dlaczego zniknął wpis lumpa w wątku o osiedlach zamkniętych? nie było w nim nic obraźliwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 I żeby było śmieszniiej istnieje prawdopodobieństwo ,że to osoba z mej rodzinki ....... jezusmaria .... tu sie szpiegostwo uprawia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 28.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 może lumpa zbanowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 28.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.10.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 A dlaczego zniknął wpis lumpa w wątku o osiedlach zamkniętych? nie było w nim nic obraźliwego tego to i ja nie rozumię.....płaskomózgi jełop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 tego to i ja nie rozumię.....płaskomózgi jełop już se tak nie pochlebiaj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.10.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 no niby podobnie, ale wie Pan Panie Kolego - lepiej powiedzieć "spieprzaj dziadu" niż spier....aj. Niby to samo - ale jak brzmi? prawda? No chyba nie zgodzę się z tym stwierdzeniem Kolegi. Łagodniejsza forma nie zmienia sensu. Rozumiem goń się albo cmoknij mnie w pompę , ale żeby od razu dziadu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.10.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 I żeby było śmieszniiej istnieje prawdopodobieństwo ,że to osoba z mej rodzinki ....... jezusmaria .... tu sie szpiegostwo uprawia .... jak się zaloguje ktoś o nicku "Piękny Tomek" - to ja spadam z forum nieodwracalnie...... - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Piękny Tomek jest już zajęte ....przeze mnie .... Pepeg co do znaczenia słów - : dno jest dnem , nawet gdy jest obrócone dnem do góry .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 28.10.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ,,,,,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piękny Tomek 28.10.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 I jest zarejestrował się PIĘKNY TOMEK brava ! Ale tylko na stojąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 bobiczek ...Ty se nie rób jaj .... ja Ci ptice trzepiącą łupież specjalnie odnalazłam w necie godziny spędzając na tym a Ty mnie tu dywersje teraz urządzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piękny Tomek 28.10.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 jaj sem nie robiem, jeno mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.10.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ja tam Pięknego Tomka zignoruję - bo on podobno wymiotuje na swoje buty.A to jest - dla mnie przynajmniej - niedopuszczalne - niestety (błe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a pluć wolno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.10.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ale tylko przez lewe ramie na prawy but Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.10.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a co wy tu beze mię wyprawiata, hę? ładnie to tak pod nieobecność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts