daggulka 29.10.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 nooo... sie nawyprawiało, że maskara ... aże siętemat religijny odnalazł ... ale nic więcej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 A mowili za co dali pozamiatac calosc? Ktora cecha sie nie spodobala? No bo aby bylo dobrze trzeba wiedziec co bylo zle, a tu nicosc tylko zostala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 wewątek zginął - ale ważne , że fuga została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 29.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 .............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 29.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 wewątek zginął - ale ważne , że fuga została Została bo ma wzięcie Oglądana częściej niż wszystkie dzienniki budowy razem wzięte.A i o sylwestrze zapomnieć nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 A czmu lumpa dzis nie ma? Pusto tu bez Niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 a może ma banana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 A Housa Ty pamietasz? To rekordzista bananista, ale wciaz tu byl. Tez Go brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.10.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 A ja już z Zochną na pielgrzymkę szłam ..... pielgrzymka odwołana Zeljko - zda mi się , że House jednak czuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.10.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 A Housa Ty pamietasz? To rekordzista bananista, ale wciaz tu byl. Tez Go brakuje. a rrmi? Jej tyz ni ma a w temacie bananow doswiadczona...NA PSY SCHODzI FORUM na psy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 30.10.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 a moze taki jakis protescik co do likwidowania bialych krukow na naszym forum male wotum od redakcji jak wy nas kijem to my was pala i zalozymy inne forum i spadnie z tat ze 1000 osob bo sila w nas wielka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 House czuwa? Gdzie? Ja chętnie sie dowiem bo polubiłam skubańca. Zwłaszcza, ze nauczył sie psocić a nie obrażać. (no chyba, ze cos mnie ominęło, ale mam nadzieje, ze nie ) A lump tez umie psocić. Często przekornie cos mówią ale potem dużo z tym zabawy. No i widzę, ze Ci co z nimi dyskutują od dłuższego czasu nabrali dystansu, nie ma juz takich potyczek jak kiedyś. Tylko Ci nowszy dadzą sie czasami nabrać. Mam nadzieje, ze ich nie zbanowano. Bo szkoda by było. A rrmi nie wiem dlaczego juz nie ma. Sadze, ze bana nie ma, na pewno, bo za co. Są tacy, co wyrastają z tego forum. Ja do uzależnionych należę. Sama nie wiem czy to dobrze, czy źle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.10.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Zeljka - to dobrze jest , przecież Ty tutaj duszek jesteś i pocieszenie strapionych House - daj jakiś znak ,może być w kodzie międzynarodowym - chociaż ze trzy kropki popełnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Jesssu, jak mnie ta fuga wkurza Chyba na deszcz sie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.10.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Zochna to teraz rozumiem czemu ja sie straszę jak w lustro podglądam, a to o tego ducha chodzi. Hosue jeśli w ukryciu to sie nie wyda. Ale On chyba teraz zajęty bardzo jest, bo małego Housa pielęgnuje. Obu wyjdzie im to na zdrowie, wiec wybaczam nieobecność skubańcowi. A fuga, co ja mam gadać, be,be,be.... Zdrowiu szkodzi, jak większość reklam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 30.10.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Jesssu, jak mnie ta fuga wkurza ..... masz na myśli coś ze stringów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.10.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Jesssu, jak mnie ta fuga wkurza ..... masz na myśli coś ze stringów Taaa...w wersji sylwestrowej i z brokatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.10.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Hmm, a to language to nie House wlasnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ja już się pogubiłam szczerze powiem .... każdy ma tu w ch... nicków ino ja jedna naiwna jeden jedyny trza se jakiś założyć może bo tak nie trendy jakoś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Nie martwujsa daggulko - jam tez wierna a L. to chyba nie house, ale....stringow za to nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts