MARTINA1 30.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.10.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 a L. to chyba nie house, ale....stringow za to nie dam A ladne? Jak nowe to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 a L. to chyba nie house, ale....stringow za to nie dam A ladne? Jak nowe to ... No slicznosci i nowe - jak ta fuga, co to brokatem sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.10.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Streści mi ktoś ten wewątek ? jak i te usunięte wypowiedzi ? Chciałbym zabrać głos ale bez tych danych mogę tylko pochrumkać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.10.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Streści mi ktoś ten wewątek ? jak i te usunięte wypowiedzi ? Chciałbym zabrać głos ale bez tych danych mogę tylko pochrumkać .... nie krępuj się ... z tego co wyczytałam - niektórzy tez chrumkali .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.10.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 W tem wewatku to jeno plucie przez lewe ramie i zaklinanie, coby powrocilo , to co z watku o cechach wspolczesnych Polakow zaginelo. ALe tego, co tam sie dzialo to ja strescic sie nie podejmuje... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 30.10.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.10.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 sie MARTINA1 tak nie spinaj .... świat nie jest tylko biały i tylko czarny .... są także odcienie szarości ..... zabierać głos każdy może w jakiejkolwiek sprawie ..... to się demokracja i wolność słowa nazywa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 30.10.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ---------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.10.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 no i się potwierdziło .... dwa banany mamy : http://forum.muratordom.pl/co-sie-dzieje-dlaczego-znikaja-tematy-i-wpisy,t172872.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.10.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ło matko...stracilam wlasnie stringi Language housem sie jednak okazal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.10.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 takie ładne były .... amerykanckie .... z brokatem ale powiem , że po tych wszystkich aferach zaczęłam się zastanawiać kto jest kim , kto ma jakich kilka nicków .... jakaś fobia mnie dopadła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.10.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 daga - nie nerwujsja - house to - wg mnie - calkiem fajny facet - ale - jak widac, do szewskiej pasji doprowadzaja go niektore forumki - to i skazany bywa na wieczne bany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.10.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 ale mnie nie o housa chodzi ino tak ogólnie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.10.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Wydaje mi sie, ze wiekszosc jednak po bozemu, znaczy sie z jednym nickiem, multinickowcy to margines forumowej spolecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 31.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 ło matko...stracilam wlasnie stringi Language housem sie jednak okazal Ha Normalnie muszem siem zastanowic, czyby zawodu na dedektywa nie zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.10.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Wydaje mi sie, ze wiekszosc jednak po bozemu, znaczy sie z jednym nickiem, multinickowcy to margines forumowej spolecznosci no tak ....ale ja się do ludzi przywiązuję ... i na ten przykład piernicze se z kimś na forum i na priv o wszystkim i niczym .... sie przywiązuję , czasem polubię .... a potem się okazuje że jest drugim nickiem zupełnie kogoś innego .... no zdrada w biały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 31.10.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Może i ja jestem „normalny inaczej”, ale mam takie pytanie. Czy nie można takich spraw załatwiać normalnie, tzn. nie traktować nas tak jak niedorozwiniętych „przygłupów” stawiając nas w sytuacji niewiadomego faktu dokonanego. Skoro ktoś, zdaniem Redakcji, czy Moderatorów, narusza Regulamin, to czyż nie „w dobrym tonie” i z szacunku do innych użytkowników byłoby wpierw poinformowanie „publiczne”, że oto użytkownik X narusza swoimi wypowiedziami Regulamin, bądź ktoś napisał skargę w tym zakresie, a dopiero po tym fakcie i bez „resocjalizacji” że strony „pozwanego” zbananować lub (i) usunąć post (temat) – też informując o tym fakcie. Wywiąże się niepotrzebna dyskusja? A teraz to nie wywiązała się? Lud nie lubi jak władza decyduje za niego i dla jego dobra, a jeszcze bardziej nie lubi jak takie sprawy rozwiązuje się „cichaczem”. Może warto przypomnieć sobie stara prawdę: wpierw wytłumacz (poinformuj) a dopiero potem ……. No ale ja nie jestem normalny, bo truskawki posypuję cukrem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 31.10.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 ///////// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.10.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 sSiwy12 ....tutaj: http://forum.muratordom.pl/co-sie-dzieje-dlaczego-znikaja-tematy-i-wpisy,t172872.htm natomiast ja poszłam o krok dalej niż Ty i zaproponowałam stworzenie nowego działu bo Hyde Park to lajcizna i się nie nadaje - do którego możnaby wrzucać takie rzucanie mięsem .... każde ma rozum to se oceni sam , czytać nie każdy musi jak nie chce - a przynajmniej wiadomo by było o co halo .... ale pewnie nie założą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts