Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

i się narobiło!!!!

bobiczek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 149
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W tem wewatku to jeno plucie przez lewe ramie i zaklinanie, coby powrocilo , to co z watku o cechach wspolczesnych Polakow zaginelo. ALe tego, co tam sie dzialo to ja strescic sie nie podejmuje...:) :)

sie MARTINA1 tak nie spinaj ....

świat nie jest tylko biały i tylko czarny .... są także odcienie szarości ..... :roll:

zabierać głos każdy może w jakiejkolwiek sprawie ..... to się demokracja i wolność słowa nazywa ... :wink:

Wydaje mi sie, ze wiekszosc jednak po bozemu, znaczy sie z jednym nickiem, multinickowcy to margines forumowej spolecznosci

no tak ....ale ja się do ludzi przywiązuję ... i na ten przykład piernicze se z kimś na forum i na priv o wszystkim i niczym .... sie przywiązuję , czasem polubię .... a potem się okazuje że jest drugim nickiem zupełnie kogoś innego .... no zdrada w biały dzień :-? :lol:

Może i ja jestem „normalny inaczej”, ale mam takie pytanie.

Czy nie można takich spraw załatwiać normalnie, tzn. nie traktować nas tak jak niedorozwiniętych „przygłupów” stawiając nas w sytuacji niewiadomego faktu dokonanego.

Skoro ktoś, zdaniem Redakcji, czy Moderatorów, narusza Regulamin, to czyż nie „w dobrym tonie” i z szacunku do innych użytkowników byłoby wpierw poinformowanie „publiczne”, że oto użytkownik X narusza swoimi wypowiedziami Regulamin, bądź ktoś napisał skargę w tym zakresie, a dopiero po tym fakcie i bez „resocjalizacji” że strony „pozwanego” zbananować lub (i) usunąć post (temat) – też informując o tym fakcie.

Wywiąże się niepotrzebna dyskusja? A teraz to nie wywiązała się?

Lud nie lubi jak władza decyduje za niego i dla jego dobra, a jeszcze bardziej nie lubi jak takie sprawy rozwiązuje się „cichaczem”.

Może warto przypomnieć sobie stara prawdę: wpierw wytłumacz (poinformuj) a dopiero potem …….

No ale ja nie jestem normalny, bo truskawki posypuję cukrem... :lol: :oops:

sSiwy12 ....tutaj:

http://forum.muratordom.pl/co-sie-dzieje-dlaczego-znikaja-tematy-i-wpisy,t172872.htm

natomiast ja poszłam o krok dalej niż Ty i zaproponowałam stworzenie nowego działu bo Hyde Park to lajcizna i się nie nadaje - do którego możnaby wrzucać takie rzucanie mięsem .... każde ma rozum to se oceni sam , czytać nie każdy musi jak nie chce - a przynajmniej wiadomo by było o co halo ....

ale pewnie nie założą .... :roll: