Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

i się narobiło!!!!

bobiczek

Recommended Posts

Daga, regulamin jest u musi obowiązywać wszędzie.

Właśnie o to chodzi aby lud (poprawiam bledy :-? ) nauczył się szanować nawet przeciwnika.

Można się nie lubić, można nawet sobie dokuczać ale obrażać nie wolno. Dlatego wątpię aby Redakcja zgodziła się na taki watek o którym pisałaś, bo pozwalając na takie rzeczy wystawia sobie „negatywny dyplom.”

Hyde Park wystarczy. Można tutaj dyskutować na każdy temat. Dyskutować. :wink:

• Odpowiedzi 149
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

z tego wniosek, że ja za bardzo liberalna jestem .... :roll:

Nie, z tego wniosek, ze Tobie Hyde Park wystarczy. :wink:

Ci co chcą sie opluwać niech robią to na własnym podwórku, tutaj jednak wszyscy jesteśmy "gośćmy Redakcji", a Redakcja jak każdy dobry gazda dba o dobro swoich gości, wiec "ordnung muss sein" :D

Co nie zmienia faktu, ze żal mi zbanowanych i mam nadzieje, ze wrócą w lepszym wcieleniu. :lol:

Właśnie o to chodzi aby lód nauczył się szanować nawet przeciwnika.

lód zazwyczaj nie szanuje przeciwnika, miażdży większość lodołamaczy i wywołuje zatory na rzekach :wink: :lol:

lud to co innego - czasem idzie się dogadać... a czasem nie i wtedy jest rewolucja :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam,

Armidia

P.S. to tak w kontekście dokuczania :wink:

Zeljko Ty się przypadkiem nie przejmuj :D

To jest bardzo skomplikowane - a Ty radzisz sobie świetnie.

Znam kilku obcokrajowców, od kilku lat tutaj - o ile z mówieniem sobie radzą to za pisanie nie biorą się wcale :D

A propos lodu - to czytałam opracowanie o nowym terminalu kontenerowym w Gdansku, gdzie było napisane m in , że jest wolny od lodu cały rok ( w przeciwieństwie do np St Petersburga który zamarza) - czyli jest "ice free" cały rok.

W polskim tłumaczeniu stało :

ważne dla linii żeglugowych : bezpłatne lody cały rok :lol:

pozdrawiam :D

Dzięki dziewczyny. :p

No i ja wole jak ktoś mnie grzecznie poprawy, zwłaszcza, ze tutaj zrobiono to z humorem. Wtedy sie uczę, a tak nawet nie wiem, ze zrobiłam błąd. Dlatego dziękuję.., za darmowa naukę. :D :wink:

A dziś w nocy jak się obudziłam to sobie powtarzałam, lud, bo ludzie, lód, bo lodziarnia. :lol:

No a teraz jak to pisze, to we Wordzie, a ten skubaniec podkreślił mi słowo „lód” i napisał, ze „wskazany wyraz uznawany jest za wulgarny”. :o

Chyba przestane jeść lody. :roll: :wink:

Dzięki morfeusz1, tylko, ze po 16 latach, to ja nie wiem czy mi idzie dobrze. :roll: 16-latki lepiej sobie radzą. :lol: A ja wątpię w to, ze w ogóle załapię, o co w tym wszystkim chodzi. A juz "i" i "y" to nawet nie słyszę tej różnicy. To dla mnie Himalaje. :roll:

Ale dogadać, się dogadam, bo "chcieć to móc". 8) Przynajmniej tak sobie wmawiam. :lol:

No i nie ukrywam, ze ufam w inteligencje tych z którymi się zadaje. :D :wink:

Gość M@riusz_Radom
Jak możesz zabierać głos w temacie , którego nie znasz , a który przez każdą z osób mógł być inaczej odebrany.

W psychiatryku się w tym specjalizowałem !! Jestem w tym dobry jak nikt inny

,ale myślę ,że Mariusz@radom się nie obrazi ,bo logiczny jest

A właśnie, że FOCH !!

:lol:

Zeljka - no w zyciu bym nie pomyślała, żeś Ty nie rodowita Polka

:o :o :o

no jak to ??? nie Polka ??? :o

a pisze lepiej, niż połowa rodowitych Polaków na tym Szanownym Forum (nikomu oczywiście nie ubliżając) :D

Zelijko, tak trzymać - jestem pod ogromnym wrażeniem

Pozdrawiam,

Armidia

P.S. daggulka, co jak co, ale z mojej strony na takt i dobre wychowanie nie możesz liczyć :p

Jak już tak o pierdołach to zapytam wprost dlaczego masz taki WSTRĘTNY awatar? (skądinąd sympatyczny człowieku),bo chyba nie po to by nie sądzić po pozorach ?

Pytam wprost bo było to ,,coś" co mnie zszokowało jako obrazek , a niewiele rzeczy mnie szokuje, znacznie mniej niż ogół ludzi .......

Jako avatar ?? To moje najlepsze zdjęcie ! Ze dwie godziny śmy się ze Zdzichem fotografem męczyli coby taki ładny profil cpyknąć

brawa dla Zdzicha. Moim zdaniem super wyszło 8)

I ta muskulatura ramion.

Gdybym się miała czepiać , to.. może masz troche wysokie czoło.

Ale jedna wadę można mieć 8)