Żelka 31.10.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Daga, regulamin jest u musi obowiązywać wszędzie. Właśnie o to chodzi aby lud (poprawiam bledy ) nauczył się szanować nawet przeciwnika. Można się nie lubić, można nawet sobie dokuczać ale obrażać nie wolno. Dlatego wątpię aby Redakcja zgodziła się na taki watek o którym pisałaś, bo pozwalając na takie rzeczy wystawia sobie „negatywny dyplom.” Hyde Park wystarczy. Można tutaj dyskutować na każdy temat. Dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.10.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 z tego wniosek, że ja za bardzo liberalna jestem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 z tego wniosek, że ja za bardzo liberalna jestem .... Nie, z tego wniosek, ze Tobie Hyde Park wystarczy. Ci co chcą sie opluwać niech robią to na własnym podwórku, tutaj jednak wszyscy jesteśmy "gośćmy Redakcji", a Redakcja jak każdy dobry gazda dba o dobro swoich gości, wiec "ordnung muss sein" Co nie zmienia faktu, ze żal mi zbanowanych i mam nadzieje, ze wrócą w lepszym wcieleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 31.10.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Właśnie o to chodzi aby lód nauczył się szanować nawet przeciwnika. lód zazwyczaj nie szanuje przeciwnika, miażdży większość lodołamaczy i wywołuje zatory na rzekach lud to co innego - czasem idzie się dogadać... a czasem nie i wtedy jest rewolucja Pozdrawiam, Armidia P.S. to tak w kontekście dokuczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Dzieki, postaram sie zapamietac, ale nie obiecuje nic. Slabo mi to idzie, za duzo tych literek. Ahaaa, lud bo ludzie..., zapamietam....,chyba... Skomplikowany ten Wasz jezyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.11.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Zeljko Ty się przypadkiem nie przejmuj To jest bardzo skomplikowane - a Ty radzisz sobie świetnie. Znam kilku obcokrajowców, od kilku lat tutaj - o ile z mówieniem sobie radzą to za pisanie nie biorą się wcale A propos lodu - to czytałam opracowanie o nowym terminalu kontenerowym w Gdansku, gdzie było napisane m in , że jest wolny od lodu cały rok ( w przeciwieństwie do np St Petersburga który zamarza) - czyli jest "ice free" cały rok. W polskim tłumaczeniu stało : ważne dla linii żeglugowych : bezpłatne lody cały rok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.11.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Żelcja ... i tak Ci dobrze idzie Armidia - może nieco więcej taktu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.11.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dzięki dziewczyny. No i ja wole jak ktoś mnie grzecznie poprawy, zwłaszcza, ze tutaj zrobiono to z humorem. Wtedy sie uczę, a tak nawet nie wiem, ze zrobiłam błąd. Dlatego dziękuję.., za darmowa naukę. A dziś w nocy jak się obudziłam to sobie powtarzałam, lud, bo ludzie, lód, bo lodziarnia. No a teraz jak to pisze, to we Wordzie, a ten skubaniec podkreślił mi słowo „lód” i napisał, ze „wskazany wyraz uznawany jest za wulgarny”. Chyba przestane jeść lody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 01.11.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Zeljka - no w zyciu bym nie pomyślała, żeś Ty nie rodowita Polka sposób w jaki piszesz, zasób słownictwa - no w życiu więc wprawdzie OT, ale wyrazy podziwu w Twoją stronę kieruję, jak najbardziej zasłuzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.11.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dzięki morfeusz1, tylko, ze po 16 latach, to ja nie wiem czy mi idzie dobrze. 16-latki lepiej sobie radzą. A ja wątpię w to, ze w ogóle załapię, o co w tym wszystkim chodzi. A juz "i" i "y" to nawet nie słyszę tej różnicy. To dla mnie Himalaje. Ale dogadać, się dogadam, bo "chcieć to móc". Przynajmniej tak sobie wmawiam. No i nie ukrywam, ze ufam w inteligencje tych z którymi się zadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 01.11.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Jak możesz zabierać głos w temacie , którego nie znasz , a który przez każdą z osób mógł być inaczej odebrany. W psychiatryku się w tym specjalizowałem !! Jestem w tym dobry jak nikt inny ,ale myślę ,że Mariusz@radom się nie obrazi ,bo logiczny jest A właśnie, że FOCH !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 01.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Zeljka - no w zyciu bym nie pomyślała, żeś Ty nie rodowita Polka no jak to ??? nie Polka ??? a pisze lepiej, niż połowa rodowitych Polaków na tym Szanownym Forum (nikomu oczywiście nie ubliżając) Zelijko, tak trzymać - jestem pod ogromnym wrażeniem Pozdrawiam, Armidia P.S. daggulka, co jak co, ale z mojej strony na takt i dobre wychowanie nie możesz liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.11.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 boszszsz... następna niedobra duszyczka na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 01.11.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 eeeeeeeee nie, aż tak bardzo bym sobie nie schlebiała ot po prostu - baba w kryzysie wieku średniego Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 01.11.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Lepszy taki jeden kryzys wieku średniego niż kryzys comiesięczny. Zawsze to powtarzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 01.11.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Lepszy taki jeden kryzys wieku średniego niż kryzys comiesięczny. i tej wersji będę się trzymać, howgh ! Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 01.11.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Jak już tak o pierdołach to zapytam wprost dlaczego masz taki WSTRĘTNY awatar? (skądinąd sympatyczny człowieku),bo chyba nie po to by nie sądzić po pozorach ?Pytam wprost bo było to ,,coś" co mnie zszokowało jako obrazek , a niewiele rzeczy mnie szokuje, znacznie mniej niż ogół ludzi ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 02.11.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Jako avatar ?? To moje najlepsze zdjęcie ! Ze dwie godziny śmy się ze Zdzichem fotografem męczyli coby taki ładny profil cpyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 02.11.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.11.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Jako avatar ?? To moje najlepsze zdjęcie ! Ze dwie godziny śmy się ze Zdzichem fotografem męczyli coby taki ładny profil cpyknąć brawa dla Zdzicha. Moim zdaniem super wyszło I ta muskulatura ramion. Gdybym się miała czepiać , to.. może masz troche wysokie czoło. Ale jedna wadę można mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts