Zochna 03.11.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Jakie zadrapania ?? To wysypka ... od uczulenia na wieprzowinę ... Mariusz - to jakby autoagresja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 03.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Oj czepiacie się babki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.11.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Jakie zadrapania ?? To wysypka ... od uczulenia na wieprzowinę ... a może swińska grypka? nie byles waść z miesiąc temu na Ukrainie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 03.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Czy Kolega odnosi się do wieści z portalu farmer.pl ? "Pogłowie świń na Ukrainie wzrosło o blisko 8 proc. w porównaniu do ubiegłego roku. Dzięki temu spadek produkcji wieprzowiny został tam nieco zrekompensowany." Nie nie, to nie moja zasługa, ja tylko z babeczkami A z wizyt to raczej wszystkie kraje oprócz byłych republik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Czy Kolega odnosi się do wieści z portalu farmer.pl ? nie, nie, tak mię naszło, bo w telewizorni cały czas o tym... może tez mam syndrom Małego Panikarza... diabli wiedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 03.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Na grypę, jaka by nie była, polecam http://www.plastech.pl/images/news/1110/zubranko_rozpiety.jpg Wersja zimowa Mój ulubiony trunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Przynajmniej skuteczne to lekarstwo! I bez recepty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 04.11.2009 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Retro napisał: Przynajmniej skuteczne to lekarstwo! I bez recepty! Ale niestety stwierdzono skutki uboczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Retro napisał: Przynajmniej skuteczne to lekarstwo! I bez recepty! Ale niestety stwierdzono skutki uboczne ważniejsze jest, żebyśmy tak zdrowi byli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 04.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Na grypę, jaka by nie była, polecam http://www.plastech.pl/images/news/1110/zubranko_rozpiety.jpg Wersja zimowa Mój ulubiony trunek Mariusz to ja Ci polecam skosztować tego: http://www.fcmarket.pl/images/news/1009a.jpg pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts