Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CO SIĘ DZIEJE - dlaczego znikają tematy i wpisy?

daggulka

Recommended Posts

Kolejny znikający temat .... o cechach polaków w dziale hyde park .... oraz wpisy Lumpa Praskiego w wątku o osiedlach zamkniętych ....

czy możemy wiedzieć co się dzieje?

bo nie jest to chyba normalne .....

zaznaczam , iż nie czytałam wątków ale ludziska mówią, ze nie było tam jatki ...

• Odpowiedzi 156
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czy możemy wiedzieć co się dzieje?

bo nie jest to chyba normalne .....

Fakt, znaczna część wpisów tam nie była "normą" w rozumieniu obowiązujących na FM zasad

>>> http://forum.muratordom.pl/Dobre_obyczaje_forum.pdf

>>> http://www.muratordom.pl//pliki/Regulamin_nowy_muratordom.pdf

chyba jednak była jatka .... ale czy aż taka , żeby cały wewontek zamykać? toć to hyde park .... tam powinno być więcej wolno .... :wink:

Nie powinno - i nie ma zgody na personalne jatki i ubliżanie

są skargi na takie wątki, na takie osoby - skargi jak najbardzziej zasadne

Temat powrócił - po wyczyszczeniu z tej końcowej eskalacji agresji

A dlaczego wpis lumpa z osiedli zakniętych został usunięty? Toż nie było tam nic obraźliwego :o zdążyłam przeczytać :roll:

Nie, nic... poza kolejnym wpisem sugerujacym, że Polacy to wyjątkowo zacofana nacja

i o katechizacji też niknął temat ..... :o :o :o

nikt se tam nie wrzucał przeca inwektyw :roll:

Nie zniknął, był i jest

przed poklepaniem w klawisze warto zerknąć na stronę

Prosimy, dajcie im prawo do decyzji.

No przecież dostali go w momencie „koronacji”. :wink:

Jeno naród wyjaśnień szuka, bo jak coś było i nie ma, to naród nie wie co jest grane. Żeby wiedział, ze to tylko jesienne porządki to by się nie martwił.

Zawsze miło jak naród nabałagani a Ktoś posprząta. :D :wink:

a ja myślałam, ze to Redakcja usunęła :roll: ... a tu się okazuje , ze to nasi moderatorzy :wink:

bo to źli moderatorzy są :-?

jasssne ... a ja jestem Królowa Elżbieta ..... :p

a czy koleżanka LP dostała bana ? :)

tak, ban został rozdany symetrycznie - obydwu stronom (wielomiesięcznej) awantury

matko i córko .... :o :o :o

to sie musiało tam dziać .... że tez mnie nigdy nie ma tam gdzie trza :-? :lol:

a ktoś wie kto jest ta "drugą" stroną? :roll:

a ktoś wie kto jest ta "drugą" stroną? :roll:

house vel language vel ponad setka innych nicków

tylko że to nie jest sprawa z przedwczoraj

kiedyś, kiedyś dawno temu house został wyrzucony na zawsze z FM wraz z innym niż LP adwersarzem (adwersarką?) po serii notorycznych awantur, to z rok chyba trwało, jesli nie dłużej

ponieważ adwersarka wróciła i potrafi się zachowywać normalnie, zaproponowałem Adminowi by i drugiej stronie dać szansę powrotu

szans było danych kilkanaście, wszystkie "byty" kończyły karierę zbluzganiem przeciwnika (przeciwników) w dyskusji

a lump - ban za trollowanie, sianie fermentu, notoryczne łamanie Regulaminu Forum w punkcie 2.4.b

"Nie jest dozwolone zamieszczanie wypowiedzi w blogach i na forum, zdjęć, komentarzy, które:

(...)

* naruszają polskie lub międzynarodowe przepisy prawa, dobre obyczaje, normy moralne, obrażające godność lub naruszające dobra osobiste innych osób lub przedsiębiorstw (...)

* nie są tematycznie związane z danym Portalem"

To ja mam jedno pytanie czy jest możliwe udowodnienie Piotrowi O. z wątku o legallet ,że ja to - Martina1 , a TOMEK131 inny użytkownik ? i oświadczenie ,że innych nicków nie używam ? Może to śmieszne , ale to moje pierwsze forum i tu akurat nie znam się zupełnie jakie są procedury ......a ta adwersarka z postu ponury63 to też nie ja ..........a ,że w tym kotle byłam to takie mogą paść wnioski ..............